Thierry Bolloré, fostul șef al Renault, va conduce Jaguar Land Rover

Fostul șef al gigantului auto francez Renault, francezul Thierry Bolloré, a fost numit director executiv al Jaguar Land Rover (JLR), cel mai mare producător auto din Marea Britanie.
Thierry Bolloré

Thierry Bolloré, care a primit o lovitură puternică atunci când a fost demis din funcția de director executiv al Renault, în octombrie 2019, va prelua de la Sir Ralf Speth funcția de director general al JLR, în luna septembrie.

Bolloré, în vârstă de 57 de ani, va avea sarcina de a ghida JLR prin cea mai gravă criză a industriei auto, generată de deteriorarea cererii de autovehicule noi pe fondul pandemiei.

Sunt încântat să-l avem pe Thierry în Jaguar Land Rover. Un lider de afaceri consacrat, cu un palmares dovedit în implementarea transformărilor complexe, Thierry va aduce o bogată experiență într-una dintre cele mai dorite poziții din industrie”, a declarat, potrivit unui comunicat de presă, Natarajan Chandrasekaran, președintele conglomeratului Tata din India, proprietarul JLR.

Jaguar Land Rover este cunoscut în întreaga lume pentru moștenirea sa fără egal, designul rafinat și integritatea profundă a ingineriei. Va fi privilegiul meu să conduc această companie fantastică prin ceea ce continuă să fie cel mai provocator timp al generației noastre. Renumiți pentru pasiunea și spiritul lor, oamenii de la Jaguar Land Rover sunt forța motrice a succesului său. Sunt încântat să mă alătur echipei care continuă să modeleze viitorul acestei companii-simbol„, a spus, la rândul său, Thierry Bolloré.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Trust Motors devine importator oficial Opel în România

Motorul electric Yamaha va avea 48-272 CP

Credit fiscal pentru aparatele de marcat achiziţionate începând cu 2018

 

 

Adaugati comentariu