TAROM suspendă cursele comerciale către 7 țări

Până pe 15 august 2020, inclusiv, TAROM va suspenda operarea curselor comerciale către Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia şi Liban, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi.
tarom

„Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor”, au precizat reprezentanţii TAROM.

De la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene, respectiv cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).

Reamintim că, în prezent, Austria şi Slovacia au interzis zborurile spre şi dinspre România, din cauza creșterii numărului de contaminări cu noul coronavirus.

Totodată, autoritîțile de la București au interzis și efectuarea de zboruri spre şi dinspre Portugalia şi Suedia, ţări cu un coeficient de contaminare mai mare decât al României.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

 

CITEȘTE ȘI:

Test drive Renault Captur Mk2 1.3 TCe EDC

CNAIR va concesiona parcările de pe autostrăzile A1 şi A2. Contract de 16 miliarde de lei

5 oferte pentru Varianta de Ocolire Timişoara Vest

 

 

Adaugati comentariu