Advertisement

yeParking
Home Administrare flote Monitorizare și aplicații Soluție smart pentru modernizarea sistemelor de gestiune a parcărilor publice

Soluție smart pentru modernizarea sistemelor de gestiune a parcărilor publice

Aplicaţia de parksharing, yeParking, ar putea fi utilizată și de autorităţile locale pentru modernizarea sistemele de gestiune a parcărilor, prin digitalizare, fără niciun cost de implementare, au anunțat dezvoltatorii aplicației.

„Există mai multe beneficii. Vorbim nu doar de detectare automată a zonelor tarifare, plată prin aplicaţie, remindere şi plăţi recurente automate – ci şi de informaţii privind disponibilitatea locurilor fără a fi nevoie de echipamente suplimentar instalate, alternative pentru şoferi în cazul supraaglomerării parcărilor stradale”, au explicat reprezentanții yeParking.

Prin sistemul propus, pot fi detectate cele mai solicitate zone de către şoferi şi care sunt locurile unde conducătorii auto „uită” adesea să plătească. Autorităţile pot astfel optimiza atât componenta de încasări cât şi cea de costuri implicate de administrarea şi controlul locaţiilor de parcare stradală.

„Lucrăm intens alături de colegii noştri pentru a oferi o soluţie cât mai adecvată municipalităţilor. Şi chiar putem aduce un plus uriaş în acest haos urban. Purtăm discuţii deja cu mai mulţi primari din oraşe din Olanda, Grecia sau Bulgaria, care vor să implementeze această soluţie. Practic, autorităţile trebuie doar să fie deschise şi să-şi dorească digitalizarea parcărilor, iar noi venim cu un pachet complex”, a declarat Mihai Lodoabă, CEO şi unul dintre fondatorii aplicaţiei yeParking.

Aplicația a marcat mai multe premiere la nivel naţional, în acest an, introducând plata prin aplicaţie a staţionărilor de la Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, precum şi conceptul de Business ParkSharing împreună cu un Business Campus din Cluj-Napoca.

De asemenea, yeParking este singura aplicaţie din România care a adus conceptul european de parksharing. Există peste 10.000 de şoferi, la nivel naţional, care îşi distribuie în aplicaţie locurile de parcare atunci
când nu le folosesc.

 

CITEȘTE ȘI:

Euroins România a trecut prin două majorări de capital pentru reechilibrarea financiară

Carabinierii italieni, ”înarmați” cu 52 de autoturisme Nissan Leaf

România, țara din ECE cu cele mai multe insolvențe în pandemie

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Monitorizare și aplicații

Jocurile de cazino întâlnesc literatura

De la romanele clasice până la cele mai recente opere contemporane, cărțile...

ADAS
Monitorizare și aplicații

Beneficiile ADAS pentru managementul flotei

Adoptarea pe scară largă a vehiculelor cu sisteme avansate de asistență pentru...

SafeFleet
Monitorizare și aplicații

SafeFleet a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 24 mil. lei în 2023, în creștere cu 13%

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a...