Carabinierii italieni, ”înarmați” cu 52 de autoturisme Nissan Leaf

Guvernul de la Roma a achiziționat 52 de autoturisme Nissan Leaf pentru „Arma dei Carabinieri” sau, pe scurt, carabinierii, jandarmeria națională a Italiei și una dintre principalele agenții de aplicare a legii, alături de Polizia di Stato și Guardia di Finanza.
Nissan Leaf

„Este mașina ideală pentru călătorii urbane și extraurbane datorită capacității sale de a călători până la la 400 km cu o singură încărcare „, susține Marco Toro, director general Nissan Italia.

Aceste sedanuri compacte, cu cinci uși, cu cinci locuri, electrice, vor fi utilizate în activități de protejare a parcurilor naționale și a biodiversității din rezervațiile naturale din Italia.

Nissan Leaf este disponibil în două versiuni cu un acumulator de 40 kWh și respectiv un acumulator de 62 kWh. În plus, cele două versiuni asigură autonomie de 270 km și 385 km cu o viteză maximă a celor două modele de 144 și 157 km / h.

Prin urmare, nu este o coincidență faptul că producătorul de mașini, datorită Leaf, Nissan este liderul mondial pe piața vehiculelor complet electrice, cu 500.000 de unități produse în întreaga lume și 14,8 miliarde de kilometri parcurși cu peste 2,4 milioane de tone de CO2 mai puțin.

Constructorul auto intenționează să introducă 8 modele complet electrice, cu vânzări de peste 1 milion de vehicule până în 2023.

 

CITEȘTE ȘI:

România, țara din ECE cu cele mai multe insolvențe în pandemie

Cod galben de ploaie, burniţă şi polei pentru 12 județe

Controlul traficului rutier, cu vehicule noi. Flota ISCTR crește cu 42 de autoturisme

 

 

Adaugati comentariu