Serviciul de Protecție și Pază vrea să achiziționeze vehicule electrice prin Rabla Plus

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) intenționează să achiziționeze autoturisme cu propulsie electrică pentru misiuni operative, potrivit unui anunț publicat în SICAP.Serviciul de Protecție și Pază

SPP ia în calcul achiziția unui număr minim de două autoturisme electrice și a unuia maxim de patru unități.

”Achiziția constă în cumpărarea de autoturisme cu propulsie electrică prin Programul național de stimulare a înnoirii parcului auto conform Ghidului de finanțare pentru perioada 2020-2024. Se va încheia un acord-cadru valabil pe o perioadă de 6 luni de la semnare, în cadrul căruia vor fi atribuite contracte subsecvente. Frecvența contractelor subsecvente care urmează să fie încheiate: estimativ se vor atribui 2 contracte subsecvente în martie 2023, iunie 2023. Valoarea celui mai mare contract subsecvent fiind de 699.570,50 lei fără TVA”, a anunțat Serviciul de Protecție și Pază.

Valoarea totală estimată a contractului este de 932.770 lei, în criteriul de atribuire prețul având o pondere de 90%, iar garanția, de 10%.

Totodată, valoarea estimată a achiziției include ecotichetul pentru casarea unui singur vehicul uzat și ecobonusul pentru casarea unui autovehicul uzat cu o vechime de peste 15 ani de la data fabricatiei și care are norma de poluare EURO 3 sau inferioară.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 martie 2023.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Traseul final al Drumului Expres Găești – Ploiești a fost aprobat de CNAIR

A intrat în vigoare embargoul asupra motorinei și benzinei din Rusia. Ce spune ministrul Energiei

 

 

 

Adaugati comentariu