Rovinieta şi peajul pot fi achitate şi prin aplicaţia mobilă etarife

Începând din data de 21 septembrie 2017, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) şi a tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din Romania (rovinieta), pe lângă portalul web www.erovinieta.ro, şi prin intermediul aplicaţiei mobile etarife.amânarea plăţii TVA în vamă

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că aplicaţia mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store şi Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft.

Accesul utilizatorilor în aplicaţia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro şi pune la dispoziţia acestora toate facilităţile care se regăsesc şi în portal.

Plăţile prin intermediul www.erovinieta.ro şi etarife, se realizează doar prin card bancar. Tranzacţiile se realizează în baza parteneriatului dintre CNAIR SA şi Garanti Bank şi sunt asigurate prin intermediul procesatorului de plăţi Netopia.

Utilizatorii care achită, prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate acestea fiind suportate de către CNAIR.

 

 

Adaugati comentariu