Romsilva achiziţionează 100 de utilitare cu benă. Cine le furnizează

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva intenţionează să achiziţioneze 100 de utilitare cu benă, licitaţia organizată fiind câştigată de compania Auto Novex din Braşov, dealer autorizat Ford din anul 2010.
utilitare

Contractul, în valoare de 2,1 milioane de euro, este destinat reînnoirii parcului de maşini şi utilaje al regiei. Potrivit Romsilva, achiziţia cuprinde pe lângă utilitare şi servicii de asigurare auto obligatorie (RCA) şi servicii de asigurare auto facultativă (CASCO).

Astfel, autoritatea contractantă îşi propune să achiziţioneze în decurs de 24 de luni un număr de 73 de autoutilitare cu benă, în două tranşe, prima de 37 de unităţi, iar a doua, de 36 de bucăţi. Cele 2 tranşe pot fi modificate în plus sau în minus cu 3 bucăţi fiecare, fără însă ca pe total cantitatea să depăşească 73 de bucăţi.

Totodată, Romsilva anunţă că Autoritatea contractantă va putea suplimenta numărul de autoutilitare cu 27 bucăţi, caz în care, contractul se va prelungi prin act adiţional cu o perioadă de 6 luni.

„Cantitatea totală pe care autoritatea contractantă o poate achiziţiona prin contractul ce urmează a fi încheiat fiind de 100 bucăţi autoutilitare cu benă. Achiziţia cuprinde pe lângă produse următoarele servicii: servicii de asigurare obligatorie (RCA) şi servicii de asigurare facultativă (CASCO)”, arată reprezentanţii Romsilva.

În criteriul de atribuire, preţul a avut o pondere de 90%, iar garanţia comercială extinsă, de 10%.

La licitaţie s-a prezentat un singur ofertant, care a trebuit să demonstreze că în ultimii 3 ani a furnizat autovehicule in valoare de minim 1 milion de euro.

 

CITEŞTE ŞI:

Creştere de 15% a înmatriculărilor de autoturisme noi, până la 14.082 unităţi

Spark România şi-a lansat serviciile de car-sharing în Bucureşti. Cât costă

Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR

 

 

Adaugati comentariu