Sorin Scarlat, noul director general al CNAIR

Sorin Scarlat a fost numit director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie.

Acesta a ocupat anterior, din luna mai a anului trecut până în prezent, funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada februarie 2017 – mai 2018, el a fost director adjunct la Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Express.

Sorin Scarlat a absolvit, în 2004, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

Fostul director general al CNAIR, Narcis Neaga, şi-a dat demisia după ce prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea sa, ca urmare a managementului slab în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Narcis Neaga a preluat mandatul de director general al CNAIR în data de 12 mai 2018, după ce fostul şef al companiei de drumuri, Ştefan Ioniţă, a solicitat să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate. Narcis Neaga a mai ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 – 2015.

 

CITEŞTE ŞI:

Skoda – unul dintre primii producători de mașini

Furnizorul de servicii telematice WebEye a atins 70.000 de soluţii active

Marşul maşinilor eco-friendy are loc sâmbătă, în Bucureşti

 

 

Adaugati comentariu