Restricţii de circulație în zona intersecţiei bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Capitală

Brigada Rutieră de Poliție București a anunțat că vor fi instituite restricţii de circulaţie în etape, începând din data de 8 septembrie, în  zona intersecţiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea, pentru înlocuirea reţelei publice de apă potabilă.
restricţii de circulaţie


Instituirea acestor restricţii de circulaţie se fa face astfel:, în etapele I şi II, pe Bd. Iuliu Maniu (sensul de intrare în Mun. Bucureşti) vor fi asigurate 3 benzi de circulaţie. În etapa a III-a se vor asigura 2 benzi de circulaţie, restricţia urmând a se impune pe benzile 2 şi 3, înainte de intersecţia cu Bd. Vasile Milea, iar în etapa a IV-a, restricţia temporară va fi poziţionată în intersecţie, de cealaltă parte a liniei de tramvai, sensul de deplasare către Piaţa Leu, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

Lucrarea se va executa în intervalele orare 09.00-15.00, respectiv 22.00- 06.00, în afara lor executantul urmând a ridica aceste restricţii de circulație prin asigurarea şantierului.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

 

CITEȘTE ȘI:

Un pas înainte pentru drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret

În 3 ani, aproape 1.400 de utilitare au fost achiziţionate prin Rabla

Bani europeni pentru Pasajul rutier suprateran de la Drajna, pe DN 21

 

Adaugati comentariu