RAR vrea să-şi asigure RCA flota de 581 de vehicule

Registrul Auto Român (RAR) intenţionează să achiziţioneze un număr maxim de 581 de poliţe RCA pentru asigurarea vehiculelor utilizate în desfăşurarea activităţii.
Registrul Auto Român

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, valoarea contractului, cu o durată de 12 luni, este de 740.000 de lei.

„Contractele subsecvente se vor încheia de câte ori va fi necesar pe durata de valabilitate a acordului cadru, după caz, iar la momentul încheierii acestora, cantităţile ce vor fi prestate în cadrul respectivelor contracte subsecvente vor fi cantităţi fixe”, a anunţat instituţia.

RAR precizează că valoare minimă a acordului-cadru este de 645.878 lei fără TVA, caz în care vor fi asigurate 531 de vehicule, iar valoarea maximă va fi de 740.000 de lei fără TVA, caz în care vor fi asigurate 581 de vehicule.

În criteriul de atribuire, preţul are o pondere de 90%, iar nivelul de asigurare, de 10%.

Ofertanţii trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, au înregistrat o cifră de afaceri globală de minimum 498.678 lei, pentru a dovedi că dispun de resurse financiare necesare susţinerii serviciilor solicitate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 11 februarie 2020.

 

CITEŞTE ŞI:

Test drive Mercedes-Benz A 180 d 7G-DCT Sedan

BCR Fleet Management a livrează o mega-flotă pentru Hidroelectrica

Ora 18, momentul când au loc cele mai multe accidente rutiere grave

 

Adaugati comentariu