Rabla Clasic. Persoanele juridice mai au la dispoziţie 11,24 mil. lei

În programului "Rabla Clasic", bugetul pentru persoane fizice a fost epuizat, în timp ce pentru persoanele juridice mai este disponibilă suma de 11,24 milioane de lei.
Rabla Clasic

Conform Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), după epuizarea sumei totale de 11.243.700 lei, alocată persoanelor juridice, nu se mai pot primi dosare de acceptare în cadrul programului.

În acest context, instituţia a anunţat că va publica săptămânal situaţia actualizată a fondurilor disponibile, direct pe site-ul AFM.

În acest an, pentru Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Rabla Clasic) sesiunea de înscriere în vederea acceptării solicitanţilor proprietari persoane juridice a demarat pe data de 12 aprilie şi se va încheia pe 30 septembrie.

Conform Ghidului de finanţare, programul se derulează în limita creditelor de angajament şi bugetare prevăzute cu această destinaţie prin bugetele anuale ale Fondului pentru mediu, aprobate conform legii.

Bugetul alocat în 2019 pentru „Rabla Clasic” este de 235 milioane lei, din care 200 milioane lei pentru persoane fizice şi 35 milioane lei pentru persoane juridice.

 

CITEŞTE ŞI:

Sectorul automotive, cel mai important angajator din România

Comisia Europeană cere României să-şi alinieze legislaţia RCA

Magazinele din benzinăriile Petrom, preluate de Auchan

 

 

Adaugati comentariu