Programele Rabla. 225 de firme îşi înnoiesc flotele cu peste 400 de vehicule

În cadrul şedinţei de avizare din data de 17 iulie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a acceptat, în programele Rabla, 225 de dosare pentru 410 vehicule, listele firmelor fiind publicate pe site-ul instituţiei.
vânzările

Astfel, pentru Programul Rabla au fost acceptate 192 dosare pentru 348 autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul, iar pentru programul Rabla Plus, 33 dosare pentru 61 autovehicule, dintre care 56 pur electrice şi 5 electrice hibride.

În sesiunea din 17 iulie a programului Rabla, printre instituţiile publice care îşi vor reînnoi flota s-au remarcat Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti cu 30 de vehicule, finanţarea primită fiind de 276.000 de lei şi Serviciu de Telecomunicaţii Speciale (STS), cu 23 de vehicule şi o finanţare de 149.500 de lei.

În aceeaşi sesiune, cele mai mari flote electrice prin Rabla Plus îşi vor achiziţiona Green Go Taxi Bucureşti şi Feel The Green Ride Bucureşti. Ambele companii vor cumpăra câte 10 vehicule electrice, pentru care au primit ecotichete în valoare de 450.000 de lei.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în programele Rabla , listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice pentru programele Rabla se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Licitaţie pentru finalizarea VO Târgu Mureş

Propunere legislativă pentru înregistrarea vehiculelor lente

CNAIR a cerut bani europeni pentru DN 28B Tg. Frumos – Botoşani

Adaugati comentariu