Poșta Română se pregătește să-și asigure flota de sute de vehicule pentru 2021

Compania Națională Poșta Română a lansat licitația pentru contractarea serviciilor de asigurare obligatorie auto RCA și a serviciilor de asigurare CASCO, valoarea totală (fără TVA) a contractului fiind de 2,385 milioane de lei.GPS

Potrivit anunțului de participare publicat pe platforma de achiziții publice SICAP, procedura este împărțită în două loturi:

Lotul 1 – servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila RCA pentru 1.375 de autovehicule si mopede, polite valabile pe o perioada de 12 luni. Pentru autovehiculele marca Volkswagen (Caddy si Crafter), polițele de asigurare vor fi eliberate pentru intervale de trei luni. Acestea vor fi reînoite la cererea autorității contractante pentru intervale succesive de câte trei luni pe perioada derulării contractului.
Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, valoarea estimată (fără TVA) a polițelor RCA fiind de 1,305 milioane de lei.

– Lotul 2 – servicii de asigurare CASCO privind daunele produse în accidente din vina proprie, pentru 912 autovehicule, polițe valabile pe o perioadă de 12 luni.
În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, iar perioada de întocmire și transmitere a polițelor din momentul semnării contractului, de 10%.
Valoarea estimată (fără TVA) a polițelor Casco este de 1,08 milioane de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22 ianuarie 2021.

Potrivit CN Poșta Română, pentru lotul 1, în cazul in care, se constată că două sau mai multe oferte clasate pe primul loc au valori totale egale, se va solicita ofertanților respectivi, prin intermediul SICAP pentru departajare, o nouă propunere financiară. În situația în care egalitatea persistă, comisia de evaluare va proceda la solicitarea în SEAP a unei noi propuneri financiare. Daca și în acest caz egalitatea persistă, comisia de evaluare va atribui contractul ofertantului care a încărcat primul propunerea financiară (formularul de oferta) în SICAP.

Pentru lotul 2, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare, în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, entitatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.

 

CITEȘTE ȘI:

Proiecte de responsabilitate socială la Continental România

Este obligatorie „asigurarea” CDW la închirierea maşinilor?

Cine este Anca Dragu, prima femeie președinte a Senatului României

 

 

Adaugati comentariu