Advertisement
Dorel Duţă
Home Administrare flote Asigurări UNSICAR și-a ales conducerea pentru următorii 3 ani

UNSICAR și-a ales conducerea pentru următorii 3 ani

Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România – UNSICAR şi-a stabilit conducerea pentru următorii trei ani, la conducerea organizației fiind ales Dorel Duţă, actualul preşedinte.

Consiliul Director al UNSICAR va fi format din Rodica Fuicu (Asig Management), Dorel Duţă (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Şraer (Otto Broker), Gheorghe Grad (Renomia SRBA), Octavian Tatomirescu (Campion Broker), Ion Moise (eClaims Assistance) şi Eduard Simionescu (GreCo Romania).

Mandatul conducerii va expira la finele anului 2023

Dorel Duţă activează în industria de asigurări de peste 25 de ani. Şi-a început activitatea la Asigurări Ion Ţiriac ASIT, după care a intrat în piaţa brokerajului de asigurare, în anul 2000. Dorel Duţă este asociat şi director general la Hobbit Broker de Asigurare şi este membru UNSICAR începând din decembrie 2000. Începând din anul 2014, el este membru în Consiliul Director al UNSICAR, iar din 2016 este reprezentantul pieţei financiare nonbancare în Colegiul de Coordonare al SAL-Fin.

„Mă simt onorat şi le mulţumesc colegilor din UNSICAR pentru noul vot de încredere pe care mi l-au acordat. Apreciez că în mandatul anterior mi-am atins obiectivele propuse şi, alături de colegii din Consiliul Director, voi continua proiectele începute şi voi demara altele noi, toate în interesul şi beneficiul membrilor Uniunii şi al pieţei asigurărilor în general. Le mulţumesc foştilor colegi din Consiliul Director pentru activitatea prestată şi le dorec bun venit noilor noştri colegi”, a declarat Dorel Duţă.

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR), organizaţie înfiinţată în anul 2000, reprezintă 80 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune şi de pregătire profesională. Cota membrilor UNSICAR totalizează peste 60% din piaţa de brokeraj de asigurare.

UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizaţie internaţională înfiinţată în 1937 care reuneşte asociaţiile profesionale naţionale ale intermediarilor în asigurări, precum şi a POI (Partners of Intermediaries).

 

CITEȘTE ȘI:

Poșta Română se pregătește să-și asigure flota de sute de vehicule pentru 2021

Proiecte de responsabilitate socială la Continental România

Este obligatorie „asigurarea” CDW la închirierea maşinilor?

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

UNSAR
Asigurări

UNSAR: Cele mai mari 50 de daune plătite companiilor au însumat 24 mil. euro în 2022

Cele mai mari 50 de despăgubiri achitate anul trecut de asiguratorii membri...

FGA
Asigurări

FGA a plătit peste 663 milioane de lei în primele 10 luni, în urma falimentelor a 5 asigurători

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a soluționat 72.688 cereri de plată,...

plafonarea tarifelor RCA
Asigurări

Consiliul Concurenței: Dezechilibrul pieței RCA se va menține și în anul 2024

Până la sfârșitul anului 2023, ca urmare a falimentului Euroins, un număr...

brokeri de asigurare
Asigurări

10 brokeri de asigurare au fost sancționați de ASF în luna septembrie

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a adoptat, în luna septembrie a anului...