Poliția achiziționează 45 de laboratoare mobile pentru educație rutieră

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a lansat licitația pentru achiziționarea unui număr de 45 de laboratoare mobile pentru educație rutieră, valoarea contractului, care include și un cap tractor, fiind de 7,97 milioane de lei.
IGPR

Potrivit IGPR, achiziția face parte din proiectului „Educație rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”.

Contractul este împărțit în două loturi:

Lotul 1 – Caravană educativă – cap tractor autospecială tip A (colantat, sistem avertizare sonoră și luminoasă) – 1 buc. Valoarea estimată este de 488.000 lei, în criterul de atribuire, prețul având o pondere de 85%, iar perioada de garanție, de 15%.

Lotul 2 – Laboratoare mobile de educație rutieră – autospecială tip B (colantată, sistem de avertizare sonora si luminoasa, sistem telecomunicații etc.) – 45 buc. Valoarea estimată este de 7.489.282.50 lei, în criterul de atribuire, prețul având o pondere de 85%, iar perioada de garanție, de 15%.

Contractul este finanțat din fonduri europene, durata acestuia fiind de 120 de zile.

Potrivit IGPR, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu prețuri egale, departajarea se va face prin reofertare, în SEAP.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 mai 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Ministerul Sănătăţii a stabilit noi criterii pentru carantinarea localităților

De ce sa alegi anvelope de vara noi?

Conformarea prin colaborare, o soluție pentru întărirea colectării

 

 

Adaugati comentariu