Platforma Sistem Daune (SID) a AD Auto Total. Peste 16.000 de dosare finalizate în valoare de 85 mil. lei

Lansată în 2013, platforma Sistem Daune (SID), interfața între asigurator și service a distribuitorului AD Auto Total, lider de piață la nivel național în domeniul distribuției de piese auto, optimizează procesele și scade drastic timpul pierdut de către beneficiarul final în caz de accident.AD Auto Total

“SID asigură interfața între compania de asigurare, unitatea reparatoare, cât și AD Auto Total, în calitate de furnizor de servicii integrate, optimizând fluxurile de business implementate pentru procesarea dosarelor daună și punând acces pe corectitudine, viteză și transparență în raport cu toate părțile implicate” afirmă Cristian Furnică, manager SID.

“Ne mândrim că am încheiat anul 2020 cu peste 16 000 de dosare finalizate, în valoare totală de 85 000 000 lei (mai exact, peste 60.000 de repere decontate), cu un timp mediu alocat pentru rezolvarea unui dosar de 15 zile calendaristice. Aceste rezultate sunt cu atât mai grăitoare cu cât, în contextul unui 2020 foarte dificil, în care în primele două luni de carantină circulația persoanelor fizice a fost efectiv interzisă la nivel național, iar transporturile au suferit restricții drastice, noi am înregistrat un volum cu 14% mai crescut comparativ cu cel raportat la finalul anului 2019. Este un semn de bun augur, care dovedește că dezvoltarea platformei SID, construită, personalizată în timp și actualizată constant conform cerințelor companiilor de asigurări și a unităților service integrate, a ținut cont de evoluția și nevoile reale ale pieței și, mai mult decât atât, le-a răspuns, livrând exact ce au nevoie partenerii noștri: fiabilitate, încredere și avantaje financiare”, mai adaugă Cristian Furnică.

SID garantează siguranța montării tipului de piese acceptate în platformă precum și costuri unice în rețea atât pentru piese cât și pentru ora de manopera. SID facilitează ușurinta luării unor decizii privind acceptarea dosarelor, comunicare online cu unitatea service, posibilitatea atașării de poze cu mașina avariată și a tuturor documentelor necesare procesării dosarelor.

“Prin SID, oferim în acest moment acoperire națională datorită celor peste 300 de unități service afiliate, și colaborăm de asemenea cu cele mai importante companii de asigurare auto din România, nume de referință precum City Insurance sau EUROINS. În ce privește unitățile reparatorii din rețea, sunt echipe profesioniste, clienți ai AD Auto Total din toată țara care oferă servicii complete de tinichigerie și/sau vopsitorie. Unitățile service trebuie doar să aiba contract valabil cu Audatex, iar afilierea la SID nu presupune taxe suplimentare. SID vine, în schimb, cu multiple oportunități pentru parteneri, oferindu-le acces la toate companiile de asigurări aflate în portofoliul nostru. Comenzilor service-urilor sunt procesate rapid, cu livrare directă la sediu, fară a întâmpina vreodată probleme de disponibilitate, în contextul acoperirii naționale generoase oferite de cele 80 depozite locale AD Auto Total din toată țara. Strict din punctul de vedere al service-urilor, cel mai bun argument pentru afilierea la rețea este acela că au siguranța încasărilor serviciilor prestate, facturarea se face către AD Auto Total, nu către compania de asigurări”, completează managerul SID.

SID este de asemenea integrat cu platforma Sistem Flore Auto (SIF) a AD Auto Total prin intermediul căreia se administrează acum peste 20.000 autoturisme și autoutilitare din peste 70 de flote aparținând unor institituții de stat sau private, societăți de leasing operațional, transportatori de mărfuri și persoane sau afaceri rent-a-car.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, februarie 2021)

 

CITEȘTE ȘI:

UE va introduce o suprataxă de carbon pentru bunurile importate din state terțe

Martin Winterkorn, fostul șef al Volkswagen, va plăti 11 mil. euro daune pentru Dieselgate

 

Adaugati comentariu