Advertisement

Opel Zafira-e Life
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Opel Zafira-e Life – călătorii relaxante cu ZERO emisii

Opel Zafira-e Life – călătorii relaxante cu ZERO emisii

Bun venit la bordul lui Opel Zafira-e Life! Un private-jet electric care zboară la nivelul solului și trebuie realimentat la 330 km. Puneți-vă centurile: pornim într-o călătorie fără emisii!

Graba spre priză se instaurează și la Opel: al treilea model din gamă, după Corsa-e și Vivaro-e se pregătește de atac. Și o face rapid ca un jet-fighter cu motor electric de 136 CP și luxos ca un lounge pe roți.

Noul model poate găzdui până la 8+1 pasageri sau poate tracta remorci de până la o tonă. Viteza maximă, limitată electronic la 130 km/h, este asigurată de un motor de 136 CP și 260 Nm, preluat de la modelele Corsa-e și Peugeot e-208. Acesta își trage curentul din două baterii Li-ion, la alegere: de 50 kWh (18 module care asigură până la 230 km autonomie WLTP) și de 75 kWh (27 module, până la 330 km autonomie WLTP). Acumulatorii sunt găzduiți în podea, deci nu influențează negativ volumul util al vanului și, mai mult, îi coboară centrul de greutate, crescându-i agilitatea pe viraje și stabilitatea la vânt lateral.

Zafira-e floteauto.ro

Bateria de 50 kWh se încarcă de la surse de curent de 100 kW până la 80% în 30 minute (respectiv 45 min. pentru bateria mare) și, indiferent pentru care optați, primiți o garanție de 8 ani / 160.000 km. Standard, Zafira-e Life vine cu priză pentru curent alternativ de 11 kW sau 7,4 kW, în funcție de țară.

Zafira-e floteauto.ro

Funcția Charge My Car a aplicației Free2Move Services permite accesul la peste 160.000 de stații de încărcare din Europa, selectându-le opțional numai pe cele aflate în raza de autonomie a bateriei.

Opel Zafira-e Life – variante de caroserie

Versiunea electrică vine în trei variante: ”Scurt”, ”Mediu și ”Lung”. Cel scurt, care va fi disponibil la începutul anului viitor, va beneficia de uși laterale glisante electric și va asigura un diametru de bracaj de numai 11,3 m. Caroseria medie vine cu un plus de 35 cm, oferind mai mult spațiu la genunchi, în timp ce varianta lungă asigură un portbagaj de 4.500 litri. Dacă optați pentru Zafira Life lung, puteți bifa pachetul ”Lounge”, ce include scaune față cu masaj și încălzire, tapițerie din piele și posibilitatea așezării scaunelor față în față.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule comerciale uşoare

Comenzi deschise pentru noul Renault Master

Noul Renault Master este gata pentru întâlnirea cu clienții. L-am condus, la...

Ford E-Transit
Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Ford E-Transit. Actualizări importante

Ford Pro introduce opțiunea de autonomie extinsă pentru E-Transit și crește versatilitatea...

Ford Pro
Vehicule comerciale uşoare

Ford Pro. Productivitate cu elemente inspirate din motorsport

Ford Pro prezintă o nouă serie exclusivă de vehicule comerciale de top...

Ford Courier
Vehicule comerciale uşoare

Ford Courier. Transportator versatil

Al doilea model produs exclusiv la uzina românească de la Craiova, Ford...