Advertisement

Valea Prahovei
Home Infrastructură Ofertele pentru construcția pasajelor de pe Valea Prahovei sunt așteptate în octombrie

Ofertele pentru construcția pasajelor de pe Valea Prahovei sunt așteptate în octombrie

Firmele care intenţionează să participe la licitaţiile pentru realizarea documentaţiilor tehnice destinate pasajelor rutiere şi pietonale din staţiunile de pe Valea Prahovei trebuie să depună ofertele în perioada 5-13 octombrie 2020, a stabilit Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Anunţurile de participare au fost publicate pe platforma de achiziţii publice, SICAP, viitoarele pasaje urmând să contribuie la creşterea capacitatii de circulație pe DN 1 – Valea Prahovei, pe sectorul de drum Comarnic – Predeal.

Durata contractelor este cuprinsă între 90 – 180 de zile, iar în criteriile de atribuire, preţul are o pondere de 40%, experienta detinuta in elaborarea de studii geotehnice – 10%, experienta detinuta in pozitia de inginer proiectant – 20%, iar experienta detinuta in pozitia de coordonator proiect – 30%.

Obiectivul 1: Amenajare pasaj pietonal subteran / suprateran – Piaţa Centrala din Comarnic intersecţie DN 1 cu str. Ghiosesti şi amenajare pasaj pietonal subteran / suprateran Primăria Comarnic.

Contractul în valoare de 149.667,60 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Executie pentru:

  • Amenajare pasaj pietonal subteran/ suprateran Piața Centrală din Comarnic – intersecție DN 1 cu str. Ghiosești
  • Amenajare pasaj pietonal subteran/suprateran Primăria Comarnic

Pentru a participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totala medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minim 74.800 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel puțin 65.700 lei fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 8 octombrie 2020.

Obiectivul 2: Amenajare pasaj pietonal subteran / suprateran – intersecţie DN1 cu Str. Crinului (Poiana Ţapului), Str.Telecabinei (Buşteni) şi Str. Panduri (Predeal)

Contractul în valoare de 295.042 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Executie pentru:

  • Amenajare pasaj pietonal subteran/suprateran – intersecţie DN 1 cu str. Crinului (Poiana Ţapului).
  • Amenajare pasaj pietonal subteran – intersecţie DN 1 cu str. Telecabinei (Buşteni).
  • Amenajare pasaj pietonal subteran – intersecţie DN 1 cu str. Panduri (Predeal).

Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minimum 147.000 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel puțin 130.000 lei fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 7 octombrie 2020.

Obiectivul 3: Realizare pasaj rutier la intersecţia DN1 cu Str. Prahovei (Azuga)

Contractul în valoare de 149.667,60 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru realizarea pasajului rutier la intersecţia DN 1 cu Str. Prahovei (Azuga).
Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minimum 310.000 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel puțin 280.000 lei fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 octombrie 2020.

Obiectivul 4: Realizare pasaj rutier la intersecţia DN 1 cu DN 73A (Predeal)

Contractul în valoare de 624.192,75 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru realizarea pasajului rutier la intersecţia DN 1 cu DN 73A (Predeal).
Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minimum 310.000 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel puțin 280.000 lei fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 octombrie 2020.

Obiectivul 5: Realizare pasaj rutier la intersecţia DN 1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud)

Contractul în valoare de 624.192,75 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Execuție pentru realizarea pasajului rutier la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud).
Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minimum 310.000 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel putin 280.000 lei fără TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 octombrie 2020.

Obiectivul 6: Realizare Pasaj rutier la intersecţia DN1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord)

Contractul în valoare de 624.192,75 lei, prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic de Executie pentru realizarea pasajului rutier la intersecţia DN1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord).
Pentru a putea participa la licitaţie, ofertanţii trebuie să demonstreze că cifra de afaceri totală medie anuală pe ultimii 3 ani a fost de minimum 310.000 lei şi că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice în valoare cumulată de cel puțin 280.000 lei făra TVA.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 5 octombrie 2020.

Potrivit CNAIR, procedura de achiziție publică este inițiată sub incidența a trei clauze suspensive:

  • Aprobarea de către Minietrul Transporturilor-Direcția generală Organismul Intermediar pentru Transport a formularului cod F1 (fișele de fundamentare) pentru proiectul „Măsuri de sporire a capacității de circulație pe DN1-Valea Prahovei – sectorul de drum Comarnic-Predeal”
  • Aprobarea proiectelor de investiții conform art. 42 alin. 1 din Legea Finanțelor Publice
  • Introducerea proiectului de realizare a pasajelor ca anexă la Legea Bugetului de Stat și asigurarea creditelor de angajament si bugetare necesare.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că întregul proiect de realizare a pasajelor din staţiunile de pe Valea Prahovei va fi cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin POIM 2014-2020.

 

CITEȘTE ȘI:

TMD Friction sprijină service-urile independente prin platforma GaraShield

ASF a sancționat societățile Grawe, Omniasig şi Groupama

Un nou proiect de lege pentru modificarea Codului Rutier

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

DN 1A
Infrastructură

Au început lucrările de lărgire a DN 1A, la Mogoșoaia. Trebuie finalizate în 10 luni

Au început lucrările de lărgire a DN 1A, pe tronsonul cuprins între...

Valea Oltului
Infrastructură

Rutele ocolitoare în perioada închiderii circulației pe Valea Oltului (DN 7)

În perioada 8 iulie – 9 august 2024, pentru executarea lucrărilor de...

Valea Prahovei
Infrastructură

Cum motivează CNAIR închiderea traficului pe Valea Oltului în timpul zilei. Ce spun specialiștii

În contextul restricționăriii traficului pe Valea Oltului (DN 7), Compania Națională de...

Circulaţia rutieră
Infrastructură

Circulația pe Valea Oltului se închide în timpul zilei, între 8 iulie şi 9 august

Circulaţia pe Valea Oltului va fi închisă între 8 iulie şi 9...