Advertisement

Nokian Tyres
Home Administrare flote Anvelope Nokian Tyres va lansa până în 2025 anvelope fabricate exclusiv din materiale ecologice

Nokian Tyres va lansa până în 2025 anvelope fabricate exclusiv din materiale ecologice

Nokian Tyres inițiază demersuri constante către un viitor sigur și sustenabil, iar, în acest sens, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este lansarea unei anvelope concept, realizată exclusiv din materiale regenerabile și reciclate, până în 2025.

Anvelopele de iarnă premium Nokian Tyres sunt apreciate de șoferii care își doresc să se bucure de siguranță și predictibilitate în timpul condusului, iar compania face toate demersurile necesare pentru a continua să le ofere aceste beneficii consumatorilor.

„Dezvoltăm anvelopele Nokian Tyres ținând cont de experiența acumulată în zeci de ani de activitate și de cunoștințele dobândite în ceea ce privește condusul pe timp de iarnă. Fiecare generație de noi anvelope se bazează pe cea anterioară, deoarece învățăm și dezvoltăm permanent modalitățile de adaptare la lumea aflată într-o continuă schimbare din jurul nostru, prioritizând întotdeauna siguranța consumatorilor.”, declară Anu Moisio, Brand Manager, Nokian Tyres.

În 1934, compania a inventat prima anvelopă de iarnă din lume. Aceasta a fost dezvoltată ținând cont de nevoia de siguranță pe toate tipurile de drumuri, garantând o experiență de condus sigură și confortabilă în toate condițiile de zăpadă, gheață, ploaie sau soare. Nokian Tyres este de părere că siguranța înseamnă mai mult decât predictibilitate în timpul șofatului. Astfel, prin acțiunile viitoare, compania își propune să contribuie la binele general al planetei.

„Ne dorim să le confirmăm șoferilor care folosesc anvelopele Nokian Tyres că alegerea lor înseamnă, pe lângă siguranța familiei lor, o contribuție esențială la un viitor mai bun al lumii în care trăim.”, continuă Moisio.

Toate operațiunile companiei, de la cercetare și dezvoltare, până la producție, au ca obiectiv o lume mai sigură. Compania selectează materii prime din surse sustenabile, reduce emisiile și deșeurile din producție și analizează amănunțit logistica și canalele proprii de producție. În plus, Nokian Tyres și-a asumat dezvoltarea unor anvelope cât mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fabricate din materiale durabile.

„Suntem pionieri în industrie de aproape 90 de ani, iar șoferii beneficiază astăzi de multe dintre inovațiile noastre. Credem că prin aceste anvelope concept vom pune bazele unor noi principii de dezvoltare și de producție pentru un viitor mai bun.”, este de părere Olli Seppälä, Head of R&D, Nokian Tyres.

Nokian Tyres produce deja anvelope sustenabile. În acest sens, compania utilizează pentru produsele sale materiale ecologice precum uleiul de rapiță și cercetează activ noi materiale prietenoase cu mediul și materiale reciclate.

CITEȘTE ȘI:

Automobile Dacia prelungeşte pe 10 ani contractul de închiriere pentru Piteşti Industrial Park

Piața auto a scăzut în ianuarie cu 46,8%. Analiza preliminară a APIA

Sistemul de operare Android va fi instalat pe vehiculele Ford din 2023

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...

Administrare floteAnvelope

Continental obține primul loc în cadrul ADAC Summer Tire Test

Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental au obținut primul loc în cadrul...

anvelopelor de iarnă
AnvelopeJuridic

Legislația anvelopelor de iarnă în Europa

În cazul în care conduceți prin Europa în anotimpul hibernal, este important...