Automobile Dacia prelungeşte pe 10 ani contractul de închiriere pentru Piteşti Industrial Park

Automobile Dacia, cel mai mare producător auto român, şi-a prelungit pentru următorii zece ani contractul de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park, a anunţat Globalworth, deţinătorul proiectului.
Piteşti Industrial Park

Piteşti Industrial Park este situat în Oarja, la 10 km de Piteşti, pe autostrada A1. În complex, Automobile Dacia organizează şi implementează procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto din anul 2010.

Complexul constă într-o unitate de depozitare cu un singur acoperiş finalizată şi închiriată exclusiv unuia dintre cele mai mari centre de distribuţie a pieselor de schimb şi accesorii ale Grupului Renault din afara Franţei.

Dezvoltat pe o suprafaţă totală de 16,2 hectare, proiectul a primit o certificare Green Edge, dovedind interesul companiei pentru economiile de utilităţi şi dezvoltarea verde, adăugând valoare experienţei chiriaşilor.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie uşoară a Globalworth, se întinde pe o suprafaţă de 233.098 mp, în diferite zone din România, cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Printre proiectele care consolidează activităţile de logistică şi ale companiei se numără Piteşti Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanţa Business Park şi Timişoara Industrial Park.

 

CITEȘTE ȘI:

Piața auto a scăzut în ianuarie cu 46,8%. Analiza preliminară a APIA

Sistemul de operare Android va fi instalat pe vehiculele Ford din 2023

Statele membre ar putea înăspri restricțiile la frontiere pentru persoanele din afara UE

 

 

Adaugati comentariu