Noile anvelope Debica pentru camioane

Noile anvelope de camion Debica, marcă aflată în portofoliul Goodyear, este proiectată și dezvoltată în Europa și producă la cele mai înalte standarde de calitate din fabricile Goodyear din Europa și Turcia. Acestea sunt atât pentru direcție cât și pentru tracțiune sau trailer.Constructorul de anvelope Debica a lansat o gamă largă de pneuri pentru vehiculele utilitare grele. Acestea sunt produse pentru aplicații on-road și cuprind anvelopele DRS (pentru direcție), DRD (pentru punte de dracțiune) și DRT (pentru trailer). De asemenea, din martie vor fi disponibile și anvelopele pentru aplicații mixte tip DMSS (direcție), DMSD (tracțiune) sau DMST (trailer). Caracteristicile acestora sunt performanța echilibrată și o construcție robustă. De asemenea, de-a lungul timpuli s-a remarcat carcasa durabilă a anvelopelor Debica, care au dus la un nivel ridicat al reșapării acestora. În plus, toate anvelopele Debica sunt marcate cu simbolul M + S care indică faptul că ele respectă cerințele minime impuse de legislația de iarnă din Europa.

aTire shot DEBICA DRS 31580R225-12R225

„Adăugarea anvelopelor de camion Debica la portofoliul lor dă posibilitatea partenerilor noștri din lanțul de service TruckForce să ofere o gamă de produs cu o performanță echilibrată și cu o calitate demonstrată clienților centrați pe preț. Această nouă marcă de anvelope de camion va ajuta flotele să reducă costurile operaționale grație performanței bune pe care o are în special în arii precum robustețea și capacitatea de a fi reșapate,” a spus Benjamin Willot, Director Marketing Anvelope Comerciale la Goodyear Europa.

Anvelopa pentru puntea de direcție Debica DRS prezintă un profil al benzii de rulare cu o nervură de elemente dispuse în zig-zag, care au atât o dispunere specială a petei de contact cât și a canelurilor, facilitând descărcarea de zăpadă și apă. Acestea sunt marcate M + S. Drept urmare, Debica DRS oferă aderență în orice condiții, împreună cu durabilitatea, economia de carburant și capacitatea mare de reșapare.

aTire shot DEBICA DRS 31580R225-12R225

Anvelopa DRD are un profil al benzii de rulare de tip bloc cu caneluri laterale oferind o pată de contact și forma blocurilor optime. Ca și DRS, aceasta are o carcasă robustă cu un compus special al benzii de rulare și este marcată M+S. Kilometrajul excelent și tracțiunea pe toată durata de viață a anvelopei, emisiile de zgomot reduse, durabilitatea și aderența sunt principalele sale beneficii.

Anvelopa pentru trailer DRT are un model al benzii de rulare, cu un compus dovedit al benzii de rulare special conceput pentru a construi un design specific al carcasei. Kilometrajul mare, uzura uniformă și capacitatea mare de reșapare sunt beneficiile oferite de această anvelopă M+S.

Gama de anvelope Debica pentru servicii mixte

Pentru vehiculele pentru servicii mixte precum basculantele, anvelopa pentru axa de direcție, Debica DMSS, prezintă un profil al benzii de rulare cu caneluri adânci și margini în zig-zag. Anvelopa pentru axa de tracțiune DMSD un profil al benzii de rulare deschis, cu  caneluri adânci, margini în zig-zag și o nervură centrală lineară. Ambele anvelope poartă însemnul M+S, iar compusul benzii de rulare și carcasa robustă sunt proiectate pentru cele mai grele circumstanțe de mediu pe care le poate întâlni vehiculul atunci când operează atât on cât și off road.

aTire shot DEBICA DMSS 31580R225-12R225

Anvelopa pentru trailer DMST prezintă tehnologia Enhanced Casing și un compus special rezistent la uzură al benzii de rulare. Designul în patru nervuri este caracterizat de blocuri în formă de S, o formă specială a petei de contact și o protecție sporită împotriva penetrării cauciului cu pietre. Această anvelopă marcată M+S oferă un kilometraj mai bun, o protecție mai mare și o rezistență sporită la avarie și tăiere cu pietre, plus o tracțiune excelentă, elemente care sunt esențiale pentru acest tip de utilizare, în special pe teren nepietruit și în condiții de iarnă.

Adăugarea gamei de anvelope de camion Debica și disponibilitatea sa exclusivă în rețeaua frunizorilor de service TruckForce este parte a strategiei Goodyear de a oferi produse de înaltă calitate, soluții inovative și servicii dedicate pentru camioane în lanțul TruckForce. Rețeaua TruckForce cuprinde peste 2000 de furnizori de service, strategic poziționați de-a lungul întregii Europe. În această rețea sunt incluși și parteneri deja bine cunoscuți precum cei din rețelele Vulco și Premio. Toate anvelopele de camion Debica sunt reșapabile și recanelabile prin vulcanizare după matriță ca produse Next Tread.

aTire shot DEBICA DMSD

Adaugati comentariu