Advertisement
Rabla local
Home Finanţare Noi instituţii publice intră în programele Rabla şi Rabla Plus

Noi instituţii publice intră în programele Rabla şi Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste atât cu noile firme şi instituţii publice acceptate în Programele Rabla şi Rabla Plus, cât şi cu primăriile calificate în programul Staţii electrice.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 194 dosare pentru 399 de autovehicule, cele mai multe prime de casare fiind obţinute de Poliţia Locală din Capitală şi de două companii din Bucureşti.

Potrivit AFM, trei instituţii publice din capitală se numră printre cei mai importanţi beneficiari ai etapei din 18 septembrie. Astfel, Poliţia Locală din sect.1 a obţinut o finanţare de 139.400 de lei, pentru 17 vehicule, iar cea din sect.2, a primit 65.000 de lei, pentru 10 vehicule. La rândul său, Registrul Comerţului a casat 24 de maşini, pentru care a primit 156.000 de lei. Cele două firme care vor să-şi reînnoiască flotele sunt Meridian Ocazie, cu 17 vehicule casate şi Cristaxi Service, cu 32 de vehicule casate.

Pentru Programul Rabla Plus, în ultima şedinţă a Comitetului de Avizare au fost acceptate 36 dosare pentru 100 de autovehicule, dintre care 94 pur electrice şi 6 electrice hibride.

Din nou Poliţia Locală Sect. 2 se numără printre beneficiari, primind nu mai puţin de 10 ecotichete pentru maşini electrice. Totodată, în etapa din 18 septembrie s-au mai remarcat şi alte două companii cărora li s-a aprobat numărul maxim de 20 eco-tichete pentru maşini electrice, Yanada Impex şi AGN Movement.

În ceea ce priveşte Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ au fost aprobate 3 dosare de finanţare depuse de către: Municipiul Piatra Neamţ, Municipiul Piteşti şi Municipiul Târgu Jiu.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus şi dosarele aprobate în cadrul Programului Staţii electrice sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente programelor.

 

CITEŞTE ŞI:

Flotă de 23 de utilitare pentru Primăria Arad

eJobs: Salariul mediu net în industria auto din România, 650 de euro

Programul „Rabla TAXI” a fost aprobat de Primăria Capitalei

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

DRPD
Finanţare

DRPD Buzău își extinde flota cu 5 autoturisme, dintre care patru mașini de teren

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRPD) Buzău a lansat licitația pentru...

ELCEN
Finanţare

ELCEN își reînnoiește flota cu 8 autoturisme, dintre care 5 hibride

Compania Electrocentrale București (ELCEN), producător de energie electrică și termică, va achiziționa...

delgaz grid
Finanţare

Flota Delgaz Grid crește cu 33 de autovehicule cu tracțiune integrală

Compania Delgaz Grid din Târgu Mureș, specializată în producerea, transportul și distribuția...

Finanţare

Renault a livrat o flotă de 122 de ambulanțe tip A2 către IGSU

122 de vehicule Renault Master Furgon prevăzute cu dotările specifice şi echipamentele...