Mega-achiziţie. Flota Engie România se înnoieşte cu 106 utilitare şi 62 autoturisme

Compania Engie România va organiza, în luna octombrie, o licitaţie pentru achiziţia unui număr de 168 de autovehicule noi, necesare desfăşurării activităţii proprii, valoarea contractului fiind de 2,1 milioane de euro.

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, contractul nu este împărţit în loturi, ceea ce înseamnă că autoritatea contractantă îşi doreşte un singur furnizor.

În criteriile de atribuire, preţul are o pondere de 80%, iar termenul de livrare, de 20%.

Durata contractului de livrare a celor 106 utilitare şi 62 autoturisme este de 12 luni.

Pentru a fi selectaţi, ofertanţii trebuie să înregistreze o medie a cifrei de afaceri generale pentru ultimele 3 exerciţii financiare încheiate, respectiv 2018, 2017, 2016, de cel puţin 4.148.800 euro. Totodată, ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii 3 ani au furnizat autovehicule în valoare/valoare cumulată de minimum 2.074.400 euro fără TVA.

Cuantumul garanţiei de participare solicitate este de 20.744 euro, iar al garanţiei de bună execuţie, de 5% din preţul contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 octombrie 2019.

Autoritatea contractantă a mai anunţat că în cazul în care două sau mai multe oferte admisibile clasate pe primul loc au preţuri egale, entitatea contractanta va solicita reofertarea în SICAP, în vederea departajării ofertelor, iar oferta cu cel mai scăzut preţ va fi desemnată câştigatoare.

Engie Romania, filiala locală a grupului italian Engie, furnizează gaze naturale şi energie electrică pentru 1,7 milioane de clienţi. Compania operează o reţea de 19.400 km în 19 judeţe din sudul României şi Bucureşti şi are 3.700 de angajaţi.

 

CITEŞTE ŞI:

Aniversare: 50 de ani de la aparţia sistemului anti-blocare al frânei (ABS)

PwC: Producătorii auto vor fi obligaţi să-şi diminueze costurile

Nokian Tyres Intuitu, sistemul digital de monitorizare a temperaturii şi presiunii din anvelope

 

Adaugati comentariu