Licitaţie pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă, situate pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.
Cernavodă

Potrivit anunţului publicat pe platfoma de achiziţii publice, SICAP, valoarea contractului este de 116 milioane lei (aproximativ 24 milioane euro), fără TVA.

Achiziţia publică vizează realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, lângă Feteşti, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) şi realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2).

Pentru a fi selectaţi, ofertanţii trebuie să demonstreze că au înregistrat o cifră medie de afaceri anuală totală, în ultimii trei ani (2016, 2017 si 2018) de minimum 22 milioane lei pentru Lotul 1 şi 19 milioane lei pentru Lotul 2.

Totodată, pentru fiecare lot în parte, ofertanţii trebuie să demonstreze că au finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru Lotul 1 şi 46 milioane lei pentru Lotul 2.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 18 noiembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

BAAR: Firmele de închirieri auto facturează tarife mai mari către asigurătorii RCA

Mega-achiziţie. Flota Engie România se înnoieşte cu 106 utilitare şi 62 autoturisme

Aniversare: 50 de ani de la aparţia sistemului anti-blocare al frânei (ABS)

 

 

 

Adaugati comentariu