Gaspeco L&D, distribuitor de GPL pentru vehicule, preia Panebo Gaz

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin Gaspeco L&D SA, distribuitor de GPL pentru vehicule, preia compania Panebo Gaz SRL.
Porsche Bank

Gaspeco L&D SA face parte din grupul de societăţi controlat de Elena Borcea şi Corneliu Gâdoiu şi desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea cu ridicata.

Panebo Gaz SRL este deţinută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori.

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, a anunţat instituţia.

 

CITEŞTE ŞI:

Licitaţie pentru reabilitarea podurilor de la Feteşti şi Cernavodă

BAAR: Firmele de închirieri auto facturează tarife mai mari către asigurătorii RCA

Mega-achiziţie. Flota Engie România se înnoieşte cu 106 utilitare şi 62 autoturisme

Adaugati comentariu