Limuzine pentru RAR prin leasing operațional

Registrul Auto Român - RAR a publicat pe site-ul SEAP un anunț de participare pentru achiziționarea în sistem de leasing operațional a două autoturisme. Valoarea estimată totală a contractului este de 585.000 lei.

În caietul de sarcini se precizează că este vorba despre două autoturisme cu lungime între 4,9 și 5,1m, cu 5 locuri și patru portiere. Motorizarea solicitată este turbodiesel cu cilindreea maximă de 3000 și puterea minimă de 200 kW (272 CP). O particularitate interesantă a mașinii este garda la sol reglabilă. Vehiculele ofertate trebuie să aibă tracțiune integrală și cutii de viteze automate cu minim șase trepte.

Printre dotările de siguranță și asistență ale mașinii fac parte camera video de asistență la parcare cu unghi de 360 de grade, sistem autoadaptativ de menținere a vitezei (Adaptive Cruise Control), faruri cu tehnologie LED, lumini de ceață, lumini de zi cu LED-uri, capacitatea rezervorului trebuie să fie de minim 70 de litri.

Durata contractului este de 48 de luni, iar în prețul contractului trebuie să intre și asigurările (RCA și CASCO) precum și taxa de drum. Rulajul anual maxim estimat este de 45.000 km. Garanția autovehiculului trebuie să fie de 48 de luni sau minim 100.000 km, garanția vopselei de 3 ani și garanție împotriva coroziunii de 10 ani.

 

Notă: mașina din imagine este cu titlu de exemplificare

Adaugati comentariu