Licitație pentru 20 de mașini de patrulare destinate ANPA

Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA) va achiziționa 20 de utilitare de teren dotate cu camere cu termoviziune, cântar cu afișaj electronic și binoclu, în cadrul proiectului european „Programul de control, inspecție și supraveghere în domeniul pescuitului ale statelor membre UE".
anpa

”Autoutilitarele de teren reprezintă o metodă eficientă si obiectivă de îmbunătățire a mecanismul de control si, totodată, de punere în aplicare a măsurilor tehnice de conservare și, prin urmare, la gestionarea eficientă a pescuitului”, arata reprezentantii ANPA.

Valorea contractului este de 4,717 mil. lei, în criteriul de atribuire prețul având o pondere de 80%, iar garanția, de 20%.

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că au înregistrat, în ultimii 3 ani calendaristici (2018, 2019, 2020), o cifră de afaceri totală de cel puțin 4,7 milioane de lei

Totodată, aceștia trebuie să demonstreze că au livrat, în ultimii trei ani, produse similare (autoutilitare indiferent de tip sau domeniu utilizat) în valoare de peste sau cel puțin egală cu 4,7 milioane de lei fără TVA, la nivelul unuia sau mai multor contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 august 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Contract semnat pentru actualizarea documentației pentru Drumul Expres Oradea – Arad

Cât de (ne)pregătită este România pentru tranziţia la vehicule electrice?

 

Adaugati comentariu