Licitație în pregătire pentru Tronsonul 3 al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Licitaţia pentru proiectarea şi execuţia tronsonului 3 al autostrăzii Piteşti-Sibiu va fi lansată în luna septembrie, a anunțat, miercuri, premierul Ludovic Orban.
Piteşti-Sibiu

Aţi văzut decizia Comisiei Europene, care a aprobat finanţarea tronsonului de autostradă Piteşti-Sibiu. Sunt în măsură să vă spun că pe tronsonul 3 Tigveni-Cornetu documentaţia de licitaţie a fost avizată de Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice, a fost transmisă către SEAP şi va apărea în jurnalul din 21-22 septembrie. Deci, practic, se poate spune că demarează oficial licitaţia pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3″, a declarat Ludovic Orban.

Totodată, acesta a adăugat că au fost făcute progrese şi în ceea ce priveşte tronsonul 4, cuprins între Cornetu şi Boiţa.

„În cursul săptămânii viitoare va fi transmisă către ANAF pentru controlul ex-ante, acordarea avizului pe documentaţie, şi pentru tronsonul 2 Cornetu-Boiţa”, a precizat premierul.

Ludovic Orban a participat, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la semnarea contractelor pentru tronsoanele 3 şi 4 ale drumului expres Piteşti-Craiova.

 

CITEȘTE ȘI:

Contracte semnate pentru ultimele două tronsoane din Drumul Expres Craiova – Pitești

La Cluj, locurile libere de parcare pot identificate prin telefon

Enel X România va instala 2.500 de puncte de încărcare până în 2023

 

 

Adaugati comentariu