LeasePlan atinge borna de 1,5 milioane de autovehicule în administrare

Flota cumulată din cele 32 de ţări în care LeasePlan operează a depăşit anul acesta cota de 1,5 milioane, în 2010 totalizând 1,3 milioane. Aceasta înseamnă o creştere de 8% de la an la an a numărului de autovehicule administrate decompanie.
LeasePlan România

“Faptul că suntem prima companie din industria noastră care reuşeşte să atingă 1,5 milioane de autovehicule în administrare confirmă încă o dată poziţia noastră de lider global şi dovedeşte succesul strategiei noastre de creştere”, a afirmat Nick Salkeld, Chief Commercial Officer LeasePlan.

Entităţile locale LeasePlan furnizează servicii de administrare a flotei şi mobilitate a afacerii către o gamă variată de clienţi, începând de la mari corporaţii, unităţi din sectorul public şi continuând cu întreprinderi mici şi mijlocii sau chiar clienţi persoane fizice.

În perioada recentă, LeasePlan s-a concentrat în mod deosebit pe oferirea de servicii noi, inovatoare pentru IMM. Ca urmare, clienţii IMM formează segmentul cu cea mai rapidă evoluţie, atingând rate de creştere de doua cifre, de până la 11% de la an la an şi contribuind la expansiunea flotei la nivel global.

Marii clienţi internaţionali rămân un segment important şi sunt deserviţi de LeasePlan International. Şi această categorie s-a dezvoltat, având o rată de creştere de 8% de la an la an.

De asemenea, la creşterea flotei globale LeasePlan a contribuit şi segmentul «corporate» care este cu 6% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

 

Adaugati comentariu