Începe modernizarea DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat încheierea, la sediul Ministerului Transporturilor, a contractului de lucrări pentru modernizarea DN 52 Alexandria - Turnu Măgurele.DN 76

Valoarea contractului este de 126,3 milioane de lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată prin transfer de la bugetul de stat.

Vor fi modernizaţi aproximtiv 50 de km din cei 53,6 km ai şoselei, de la km 1+350 la km 44+600 şi de la km 49+194 la km 52+649.

Licitaţia pentru reabilitare a fost câştigată de Asocierea Alexcor Trading – Impresa din Construzioni Ing. E. Mantovani – Pegasus Engineering.

Iniţial, licitaţia a fost câştigată de Asociaţia Construcţii Erbaşu – Vahostav – Trameco – Drum Astfalt, însă a pierdut după contestaţii.

Perioada de proiectare care include Proiectul pentru Autorizaţia de Construire este de 5 luni, durata de execuţie a lucrărilor, de 18 luni, iar perioada de garanţie a construcţiei, de 96 de luni.

DN 52, aflat în întregime în judeţul Teleorman, este principala arteră de legătură între Alexandria, reşedinţa de judeţ şi municipiul Turnu Măgurele, port la Dunăre.

 

CITEŞTE ŞI:

Cât alocă românii pentru cumpărarea unei maşini noi

Extinderea valabilităţii permiselor pentru categoria B şi la motociclete (A1), susţinută de Guvern

AutoCar cere falimentul societăţii de asigurări City Insurance

 

 

 

Adaugati comentariu