Începe înlocuirea separatorului de sens din beton în Pasajul Băneasa

Joi seara, începând cu orele 22.00, CNAIR demarează lucrările de înlocuire a parapetelui rutier din beton, montat ca separator de sens, pe sectorul de drum DN 1, km 7+195 – km 8+000, în zona Pasajului Băneasa.
Băneasa

„Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”, transmite CNAIR.

Potrivit instituţiei, înlocuirea acestui tip de separator de sensuri, în zona Băneasa, este necesar din cauza existenţei unor degradări accentuate a celui existent.

„Pentru a reduce numărul de accidente soldate cu victime în urma pătrunderii pe contrasens, CNAIR SA continuă activitatea demarată în anii anteriori de montare a parapetelui rutier prefabricat din beton, pentru atingerea obiectivului de diminuare a numărului de kilometri de drumuri fără separare fizică a sensurilor de circulaţie, prevăzut în Strategia Naţională de Siguranţă Rutieră pentru perioada 2016 – 2020”, menţionează Compania.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnair.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

 

CITEŞTE ŞI:

Mercedes-Benz nu va avea un hatchback electric

5 oferte pentru şoseaua Oradea – Autostrada A3 şi DX Piteşti-Braşov

Mitsubishi Outlander cu motor Nissan?

Adaugati comentariu