Hyundai 45 spionat floteauto.ro
Home Piaţa auto Flotă verde Hyundai 45 spionat ascunde două secrete

Hyundai 45 spionat ascunde două secrete

Recent, versiunea de producție a viitorului model electric fost fotografiată cu un camuflaj mai ”subțire”. Astfel, o mică surpriză a ieșit la iveală, iar o a doua este dezvăluită de presa din Coreea de Sud. Ce ne ascunde Hyundai 45 spionat?

Arată ca un hatchback ușor înălțat, cu muchii și unghiuri ascuțite. Are o siluetă dinamică, cu console scurte, plafon descendent, continuat cu un eleron amplu, iar luneta înclinată aduce o aromă de coupe. Deci ce va fi, de fapt, viitorul Hyundai 45?

➡ Hyundai Prophecy va fi produs în serie 💡

Conform presei din Coreea de Sud, va fi un crossover de segment mediu care va avea dimensiuni exterioare excepțional de agresive: lungimea de 4,63 m este egală cu a SUV-ului Peugeot 5008, lățimea de 1,89 m este mai mare decât a oricărui SUV-crossover compact sau mediu, iar înălțimea de 1,56 m este egală cu a lui Kona. Deși inițial se credea că 45 îl va înlocui pe Kona, noile informații date de coreeni îl plasează mai sus în gamă, cu o lungime superioară cu 44 cm. Va trebui, deci, să așteptăm viitoare informații oficiale.

Hyundai Concept 45 - Hyundai 45 spionat floteauto

În traducere liberă, Hyundai 45 va fi un crossover atipic, foarte plat, extrem de lat și cu un ampatament foarte mare, de 3 m, fapt care îl va face deopotrivă confortabil și stabil. Deși spectaculoase, dimensiunile exterioare sunt plauzibile, mai ales că noua platformă Electric Global Modular Platform (E-GMP) poate fi dimensionată după bunul plac. Cât despre motoare și baterii – va trebui să așteptăm informații oficiale.

➡ Video: ce autonomie reală au electricele iarna? 💡

Însă nu numai proporțiile sunt surprinzătoare, ci și două elemente exterioare. Primul – camere retrovizoare în loc de oglinzi. Deși prototipul Hyundai 45 spionat este dotat cu oglinzi exterioare, conform presei coreene, va exista și opțiunea înlocuirii acestora cu camere video.

A doua surpriză, de data asta dezvăluită de noul camuflaj, este prezența clanțelor retractabile la uși, o caracteristică introdusă în producția de serie în 2005 de Aston Martin Vantage și preluată ulterior de Tesla.

Când va fi prezentat oficial viitorul model? Fie la sfârșitul acestui an, fie la începutul lui 2021, iar vânzările în Europa ar putea debuta în prima jumătate a anului viitor.

sursa auto.v.daum

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

vehiculelor electrice
Analize de piațăFlotă verde

China și-a păstrat prima poziție în competiția vehiculelor electrice. Studiu EY

China și-a păstrat prima poziție în progresul către un viitor al vehiculelor...

Flotă verde

Renault își completează gama de vehicule utilitare 100% electrice cu Noul Trafic VAN E-Tech electric

Cu noul Trafic Van E-Tech electric, Renault are acum câte un model...

China
Flotă verdeJuridic

CE va lansa o investigație antisubvenție privind vehiculele electrice din China

Comisia Europeană (CE) va lansa o investigație antisubvenție privind vehiculele electrice care...

Flotă verdePiaţa auto

OMV lansează marca eMotion. România inclusă în planurile acesteia

OMV a pus bazele mărcii eMotion prin intermediul căreia se va implica...