Mercedes-Benz Sprinter Camper: garsoniera din vârful muntelui

Restricțiile se relaxează, iar noi căutăm motive de evadare în natură. Acest Mercedes-Benz Sprinter Camper reprezintă vehiculul ideal cu care să cucerești muntele din dorința de a scăpa de viitoarele blocaje din trafic.
Mercedes-Benz Sprinter Camper by Advanced RV floteauto.ro

Compania americană Advanced RV a modificat un Sprinter, transformându-l în ”sufrageria off-road supremă”. Practic, noul vehicul numit Gayle îți permite să ai tot ce-ți trebuie fără să te conectezi la rețea: primești un dormitor, o bucătărie complet utilată și o baie cu toaletă și duș, adică tot necesarul ca să trăiești în sălbăticie. Și mai primești și un sistem de tracțiune integrală, ca să nu rămâi împotmolit când te întorci în oraș după cumpărături. Rezervoarele de apă și toaletă sunt suficient de încăpătoare pentru aproximativ 10 zile petrecute în natură.

➡ Citește aici testul cu noul Sprinter! 💡

Chiuveta este acoperită, putând fi folosită și drept blat, are două baterii, cea destinată apei potabile fiind prevăzută cu filtru, iar cea pentru spălarea alimentelor cu țeavă extensibilă. Suprastructura de deasupra cabinei găzduiește un spațiu de depozitare, frigiderul glisează în mobilier, iar patul se înclină manual. Există și un încărcător solar portabil, pentru încărcarea bateriilor care alimentează sistemele auxiliare, un accesoriu indispensabil în natură.

 

 

La baza sa stă un van Sprinter cu ampatament standard, pentru că acesta este cel mai compact model cu tracțiune integrală, deci cel mai capabil cățărător. În plus, este și ușor, deci nu riscă să rămână împotmolit prin noroi și nisip.

Mercedes-Benz Sprinter Camper by Advanced RV floteauto.ro

Pentru un plus de rezistență, bara de protecție din față a fost înlocuită cu una insensibilă la zgârieturi, mai lată decât caroseria: clientul a comandat vehiculul recreațional în principal pentru excursii prin deșert, iar noua zonă frontală acționează ca un deschizător de drumuri prin nisip. De asemenea, a fost aleasă versiunea cu plafon înălțat, pentru a crește spațiul interior și, implicit, latura practică a camperului.

Poți să-ți configurezi și tu propriul Mercedes-Benz Sprinter Camper aici.

 

 

Adaugati comentariu