Advertisement

sixt
Home Finanţare Leasing operaţional Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu SIXT Group România pentru a pune la dispoziția companiilor și persoanelor fizice din piața locală o gamă diversă de servicii de mobilitate personalizate, inclusiv servicii de rent a car, leasing operațional și management de flotă pentru autoturisme și vehicule comerciale de până la 3,5 tone.

Prin acest acord, Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au ales SIXT Group România ca partener de mobilitate pentru a răspunde nevoilor clienților corporate și retail ai băncii și ale partenerilor săi.

Parteneriatul face parte din strategia Raiffeisen Bank România de a continua să se concentreze pe serviciile bancare și, în același timp, de a-și lărgi gama de produse cu soluții de mobilitate operațională pentru clienții săi.

Prin acest parteneriat strategic, Raiffeisen și SIXT își propun să faciliteze accesul la serviciile de mobilitate atât companiilor, cât și persoanelor fizice din piața românească.

”Suntem onorați să fim parte din acest parteneriat strategic cu SIXT Group România, companie de top în domeniul leasingului operațional pe piața românească, și să le putem recomanda clienților noștri corporate cele mai bune și eficiente soluții de mobilitate. Parteneriatul ne consolidează poziția de facilitator în tranziția către o comunitate de business sustenabilă, în timp ce ne continuăm misiunea de a oferi clienților noștri întreaga gamă de produse de finanțare potrivită nevoilor lor.” – Cristian Sporiș, Vicepreședinte Corporații, Raiffeisen Bank România.

”Parteneriatul cu SIXT Group România a fost conceput în urma identificării unor nevoi evidente, rezultate în urma discuțiilor cu clienții noștri, în căutare de soluții integrate pentru gestionarea flotei lor auto. În această privință, pe lângă închiriere, includerea unui spectru complet de servicii aferente utilizării vehiculelor, reprezintă un beneficiu major. Parteneriatul cu SIXT Group România ne va oferi acces la noi resurse și expertiză. Vom construi împreună cu partenerii noștri o viziune clară care sa asigure accesul clienților din cadrul Grupului Raiffeisen, existenți și potențiali, la servicii de leasing operațional și management de flotă de cea mai bună calitate, flexibile și personalizate. Această asociere reprezintă totodată un reper important al strategiei noastre de creștere și consolidare, prin oferirea unei palete complete de servicii de finanțare, la care adăugăm și leasingul operațional.” – Radu Ciocoiu, Director General, Raiffeisen Leasing.

„SIXT Group România semnează cu entuziasm acest acord cu Raiffeisen Group, prin care vom oferi servicii de rent a car și de mobilitate operațională unei palete și mai largi de clienți. Prin acest parteneriat ne propunem să oferim și către clienții din segmentele Corporate și Retail ai Raiffeisen Group o gamă completă de servicii de mobilitate, precum și să contribuim la sprijinirea tranziției pieței românești către soluții de mobilitate operațională.” – Tal Lahav, CEO, SIXT Group România

Raiffeisen Bank numără peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice, peste 4.800 de angajați în 284 de unități, 1.131 ATM-uri & MFM-uri și peste 27.800 POS-uri.

Raiffeisen Rent face parte din Grupul Raiffeisen și activează în domeniul leasingului operațional.

SIXT Group România este prima companie de leasing operațional din România și una dintre companiile de top care oferă servicii de Rent a Car și de Leasing Operațional pe piața autohtonă. Grupul este unic prin sistemul „One-Stop Shop” și prin conceptul „Always Yes”.
SIXT Group România este lider de piață în activitățile sale ca rezultat direct al concentrării pe furnizarea de servicii de cea mai bună calitate, flexibilitate și soluții personalizate către clienții săi.
Prin sistemul ”One-Stop Shop”, SIXT Group România oferă toate serviciile sub aceeași umbrelă: leasing operațional (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), mașini second-hand (www.sixtsh.ro), autoturisme noi Renault (www.renault-unionmotors.ro) și service auto – (autorizat Renault, Dacia și multi-brand – (www.union-motors.ro) și importator de autobuze Electric BYD.

SIXT Group România este, de asemenea, implicat în numeroase proiecte educaționale prin platforma #AlwaysYesToEducation.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Texaco Lubricants sprijină piața în creștere a vehiculelor electrice cu o nouă gamă de e-fluide

Drumul Expres care conectează A3 şi DN 1 în jud. Cluj trebuie finalizat în 2025

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...