Advertisement

Home Administrare flote Texaco Lubricants sprijină piața în creștere a vehiculelor electrice cu o nouă gamă de e-fluide

Texaco Lubricants sprijină piața în creștere a vehiculelor electrice cu o nouă gamă de e-fluide

Texaco Lubricants a introdus o nouă gamă de fluide pentru maşini electrice (e-fluide) în linia sa de produse. Gama de e-fluide a fost adăugată la portofoliul de produse Texaco pentru a sprijini piața în creștere a vehiculelor electrice.

În conformitate cu obiectivul companiei de a reduce intensitatea emisiilor de dioxid de carbon din operațiunile sale și de a dezvolta afaceri cu emisii reduse de carbon, în gama de e-fluide vor fi implementate uleiuri de bază regenerabile pentru a contribui la reducerea intensității emisiilor de carbon pe durata ciclului de viață a ofertelor de produse ale companiei.

Texaco face parte din familia de mărci Chevron și dezvoltă în prezent și o gamă de e-fluide care va fi disponibilă pentru utilizarea în vehiculele comerciale. Întreprinderea formulează e-fluide diesel dedicate pentru vehicule grele pentru a răspunde cerințelor tehnice specifice din acest sector. Atât în domeniul automobilelor, cât și în cel al aplicațiilor industriale, Texaco va dezvolta un lichid de răcire cu grad scăzut de conductivitate, dezvoltând în același timp un portofoliu de produse e-grease personalizate.

Fluidele electronice vor fi integrate în vehicule la fabricile producătorilor. Specificațiile pentru piața secundară ale gamei de e-fluide Texaco Lubricants nu vor fi disponibile.

e-fluidele Texaco respectă noile norme legislative

Dezvoltarea e-fluidelor Texaco a fost determinată de mai mulți factori, inclusiv de progresele tehnologice și de schimbările legislative, cum ar fi viitoarele interdicții de vânzare a vehiculelor noi pe benzină, diesel și, în unele cazuri, hibride în multe țări din Europa.

Paul Van de Ven, directorul regional al Chevron Product Line, a declarat: “Nu putem nega importanța evoluției continue a pieței vehiculelor electrice și a electrificării echipamentelor mobile. Chevron își valorifică punctele forte și se bazează pe capacitățile sale pentru a contribui la realizarea progresului la viteza și la scara necesare pentru a îndeplini obiectivele mondiale. Gama de e-fluide Texaco îi va ajuta pe clienții noștri să își atingă propriile obiective de reducere a emisiilor și să implementeze soluții de e-mobilitate.”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Administrare floteFlotă verde

Cum a redus HP emisiile de CO2 și costurile flotei

Adoptarea vehiculelor hibride, reducerea numărului de furnizori și dimensionarea corectă a flotei...

flote auto
Administrare flote

Dimensionarea corectă a unei flote auto în 5 pași simpli

Dimensionarea corectă a unei flote auto este un exercițiu strategic important care...

Flote Auto
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, mai 2024

A apărut numărul 100 al revistei FLOTE AUTO, mai 2024, cu un...

emisiile
Administrare floteFlotă verde

Majoritatea flotelor europene riscă să rateze obiectivele obligatorii privind emisiile de CO2

Majoritatea companiilor europene sunt cu mult întârziate în ceea ce privește obligațiile...