Gama Renault Master Z.E. a fost extinsă

Francezii au întregit gama Renault Master Z.E. cu o nouă versiune, cabină și șasiu. În plus, și sarcina utilă a crescut la 1.700 kg.
Gama Renault Master Z.E. floteauto

Gama Renault Master Z.E. a devenit mai ofertantă ca oricând, odată cu introducerea noii versiuni cabină-șasiu. Această nouă versiune se alătură în ofertă celor două disponibile anterior, panel van și, respectiv, platformă. Acum, ai la dispoziție 3 lungimi diferite (L1, L2, L3), două înălțimi (H1și H2) și poți încărca până la 1.700 kg.

Gama Renault Master Z.E. în detaliu

Pentru cei interesați, în cele ce urmează prezint gama în detaliu.

Varianta panel van este disponibilă în 4 versiuni diferite de gabarit, combinații între trei lungimi (L1, L2 și L3) și două înălțimi (H1 și H2). Acestea oferă volume de transport de 8-13 mc și o sarcină utilă de până la 1.490 kg.

Dacă vrei să-ți personalizezi vehiculul, poți opta pentru varianta cu platformă și cabină, disponibilă în două lungimi diferite (L2 și L3) și cu un singur model de cabină (H1). Astfel, te poți bucura de 1.740 kg sarcină utilă și poți construi structuri de până la 20 mc, beneficiind de marginea de încărcare joasă oferită de platformă.

Gama Renault Master Z.E. floteauto

În sfârșit, nou apăruta variantă cu șasiu și cabină poate fi comandată în două versiuni de lungime (L2 și L3), cu cabina unică H1 și cu o sarcină utilă de 1.620 kg înainte de conversie. Această nouă variantă se pretează diferitelor conversii, de la benă cu obloane laterale și în spate, până la suprastructuri de maximum 20 mc, cu panou spate de tip lift hidraulic.

➡ Acesta este camionul urban Renault U-Connect! 💡

Indiferent de varianta pentru care optezi, primești un sistem de propulsie electric preluat de la Renault ZOE, ce asigură 130 km autonomie și care poate fi încărcat în 6 ore de la sursele de curent de 7,4 kW.

Adaugati comentariu