Schaeffler România oferă elevilor 120 locuri de practică în companie

În perioada 26 iunie – 6 iulie, Campus Tehnic Brașov a dat start înscrierilor pentru o nouă generație de elevi, care doresc să-și continue studiile în sistem dual, alături de companii de renume din Brașov, precum Schaeffler România.
Schaeffler România

De-a lungul activității sale, Schaeffler România a demonstrat că este un susținător al programelor educaționale, fiind totodată și un promotor al sistemului de învățământ vocațional. În acest an, compania nu face excepție și pune la dispoziția elevilor 120 locuri, pe care le pot ocupa pentru a face practică la Schaeffler, în anul școlar 2020 – 2021.

Povestea Campus Tehnic Brașov (CTB) a început în 2018, în urma unui parteneriat cu Școala Profesională Germană Kronstadt (prima școală în sistem dual din România, înființată în 2012 la Brațov) și Colegiul Tehnic Remus Răduleț. CTB le oferă elevilor oportunitatea de a descoperi sistemul de învățământ dual, de a învăța o meserie căutată acum pe piața muncii, în strânsă colaborare cu cele mai mari și cunoscute companii din Brașov. Sistemul dual, presupune că elevii pot să îmbine partea teoretică de la școală, cu partea practică derulată direct în companiile partenere, ceea ce reprezintă un important atuu la începutul vieții profesionale.

Chiar dacă situația actuală a adus după sine o serie de provocări pentru noi toți, viitorul elevilor nu trebuie să stea pe pauză, astfel Campus Tehnic Brașov vine aproape de proaspeții absolvenți ai claselor a VIII-a și le oferă acestora o serie de oportunități.

 

Citiți articolul integral pe www. autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Comparator online RCA. Proiect BAAR

Două mașini electrice se încarcă între ele!

Pierderi mari de locuri de muncă în industria auto germană. Care sunt estimările

 

Adaugati comentariu