Flote de SUV-uri pentru două instituţii de stat

Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate şi Inspectoratul de Stat in Construcţii au achiziţionat, prin licitaţie, un număr de 32 de SUV-uri, furnizorul fiind acelaşi, Renault Commerciale Roumanie.
suv

Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate a achiziţionat 26 de SUV-uri, în criteriul de atribuire, preţul având o pondere de 90%, iar termenul de livrare, de 10%.

Valoarea contractului este 1,85 milioane de lei fără TVA, durata acestuia fiind de 24 de luni.

„Se estimeaza a se atribui un numar de 2 contracte subsecvente anual, autoritatea contractanta rezervandu-si dreptul de a modifica numarul contractelor subsecvente in functie de bugetul alocat”, se arată în anunţul de atribuire publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Tot de la Renault Commerciale Roumanie, şi Inspectoratul de Stat în Construcţii a achiziţionat, prin licitaţie, 6 autoturisme tip SUV 4×4.

Valoarea contractului este de 416.442 lei fără TVA, iar durata acestuia de 3 luni.

În criteriul de atribuire, preţul a avut o pondere de 60%, dotarea cu sistem multimedia – 10%, asigurarea serviciilor de tip RCA – 5% şi caroseria-cromatică, suplimentar faţă de cerinţa minimă enunţată în caietul de sarcini „alb sau albastru”- 10%.

Inspectoratul de Stat in Construcţii intenţiona să achiziţioneze şi 9 autoturisme hibride, cu o valoare estimată de 625.730 lei fără TVA, dar licitaţia a fost anulată.

 

CITEŞTE ŞI:

Legătura rutieră Gara Constanţa – Mamaia, modernizată cu 20 mil. euro

Test comparativ Mazda CX-30 Skyactiv-G vs Skyactiv-X

Când va decide Renault închiderea uzinelor cu probleme

Adaugati comentariu