Flota DGPI va crește cu 30 de autoturisme în următorii 2 ani

Direcţia Generală de Protecţie Internă (DGPI) a lansat o licitaţie pentru achiziţia unui număr de 30 de autoturisme, valoarea contractului fiind de 3,03 milioane de lei.Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

Potrivit anunţului de participare publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, acordul-cadru prevede furnizarea unui număr maxim de 30 de autoturisme pe o perioadă de 24 de luni.

Valoarea estimată a contractului este de 3,03 milioane de lei, pe durata acordului-cadru de doi ani fiind posibilă încheierea mai multor contracte subsecvente. Calendarul de atribuire a acestora va fi, de regulă, semestrial.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai mic.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 iulie 2020.

În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu preţuri egale, autoritatea contractantă va solicita noi propuneri financiare, şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică.

Direcţia Generală de Protecţie Internă este structura specializată cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

 

CITEȘTE ȘI:

Un salariu minim decent – o nouă politică a Uniunii Europene

Soluții anti rozătoare: cum să ții șobolanii departe de mașină?

Utilizarea voucherelor. Cum le gestionăm eficient din punct de vedere fiscal și contabil?

 

Adaugati comentariu