Advertisement
Noua Skoda Octavia Scout 2021 floteauto.ro
Home Piaţa auto Autoturisme Noua Skoda Octavia Scout 2021: gardă la sol mai mare cu 15 mm

Noua Skoda Octavia Scout 2021: gardă la sol mai mare cu 15 mm

Este oficial: aceasta este noua Skoda Octavia Scout model 2021. A treia generație a versiunii Scout vine cu gardă la sol superioară cu 15 mm și cu tracțiune față sau integrală.

Practic, rețeta s-a păstrat de la primul ”Scout”, realizat în 2006, bazat pe generația Octavia 2: a fost luată versiunea break, i s-a adăugat o gardă la sol mai mare și protecții din plastic mai pregnante. Totuși, la noua generație există și câteva noutăți, printre care posibilitatea de a opta pentru tracțiune față.

A treia generație, care provine din Octavia 4 a primit standard pachetul Rough-Road, care include o protecție ameliorată a podelei pentru ieșirile pe drumurile forestiere, o gardă la sol superioară cu 15 mm și ceva plastic negru presărat în zonele vulnerabile.

Octavia Scout 2021 floteauto.ro

Barele de protecție au fost retușate, iar jantele standard au diametru de 18 inci (19 inci opțional). Mai multe elemente argintii decât la versiunea ”de șosea” și-au făcut loc la exterior, în barele de protecție, la șinele longitudinale de pe plafon și în carcasele oglinzilor laterale. Opțional, pot fi comandate faruri Matrix LED.

Față de fosta generație, actualul Scout este mai lung cu 16 mm și mai lat cu 15 mm, iar creșterea ușoară în dimensiuni îi permite să-și extindă spațiul interior și portbagajul (ultimul cu 30 litri, pâbă la 640 l).

Noua Skoda Octavia Scout 2021 floteauto.ro

Habitaclul are aceleași caracteristici ca la Octavia, cu display central tactil, floating, de până la 10 inci și detalii de stil cromate pe consila centrală și pe uși. Au apărut siglele Scout și un set de pedale specific, din aluminiu, precum și custăuri maro pentru tapițerie, volan și bord.

Noua Skoda Octavia Scout 2021: inclusiv cu tracțiune față!

Cât despre motorizări, acestea includ celebrele propulsoare TDI și TSI. Marea noutate este apariția tracțiunii pe puntea față, alături de cea integrală. Aceasta poate însoți versiunile 2.0 TDI de 115 CP și 1.5 TSI de 150 CP (ambele cu manuală, 6 trepte) și mild-hybridul e-TEC 1.5 TSI (automată, 7 trepte). Pe lângă acestea, versiunile de top 2.0 TDI 200 CP (400 Nm) și 2.0 TSI (190 CP) vin însoțite exclusiv de tracțiunea integrală și de transmisia automată DSG cu 7 trepte.

Premiera mondială a modelului va avea loc la începutul lunii iulie.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

kia niro
Autoturisme

Test KIA NIRO HEV. Mărunțiș

Poți fi partizan al benzinarelor mari, atmosferice, al celor mici, supraalimentate, al...

Salonul Auto Bucureşti
Autoturisme

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii 2023 a debutat, marţi, la Romexpo

Salonul Auto Bucureşti (SAB) & Accesorii, aflat la cea de-a 20-a ediție,...

Autoturisme

Dacia a comercializat deja 100.000 de mașini prin programul UP&GO

Programul Dacia UP&GO, lansat în septembrie 2021, a atras deja peste 100.000...

AutoturismeGadgets și High-Tech

KIA, îmbunătățiri pentru automobilele sale

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub...