Advertisement
Cimitir de masini Dubai floteauto.ro
Home Piaţa auto Auto rulate Așa arată un cimitir de mașini din Dubai: video

Așa arată un cimitir de mașini din Dubai: video

Tu la ce te gândești când auzi ”cimitir de mașini”? La un loc în care rablele își găsesc sfârșitul în dispozitive imense de compactat. Ei bine, la emiratezi e… un pic diferit.

Mercedes-AMG, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini… o priveliște pe care, de obicei, o admiri fie la expozițiile auto, fie în colecțiile personale ale unor persoane potente financiar, fie în parcările hotelurilor de lux. Sau, dacă ești în Dubai, într-un cimitir de mașini!

După cum se vede în clipul de mai jos, după ce-și lovesc mașinile, emiratezii nu-și repară supercarurile și nici măcar nu se chinuie să-și scoată elementele intacte de pe ele! Păi ce ne-am mai pune noi o pereche de scaune de Ferrari în Loganul din parcare! Sau o pereche de centuri de siguranță roșii la Astra G! Vise…

În acest cimitir de mașini, găsești exemplare unul și unul, care fie au fost lovite și nu mai pot fi reparate, fie au fost confiscate de poliție, fie au fost abandonate. Partea bună este că le poți cumpăra în cadrul licitațiilor on-line, unde poți posta chiar tu bid-uri. Să luăm drept exemplu un Ferrari California T: cel mai ieftin exemplar din Dubai costă 100.000 de dolari. Ei bine, cel confiscat de poliție are un preț de pornire de numai 30.000 de dolari! Iar unul dintre responsabilii cimitirului de mașini apreciază că un preț final ”norocos” poate fi 40.000 de dolari.

Cât costă exemplarele lovite din acest cimitir de mașini?

Și mai interesant este că CHIAR POȚI să-ți pui scaune de Rolls Royce Wraith pe Logan, pentru că licitația pentru exemplarul din clip, lovit frontal, pornește de la… 2 dolari! Sau un interior de Huracan plesnit în bot, cu airbagurile frontale sărite, sau un bloc de comandă de Mercedes-AMG GT V8 twin-turbo, sau…

Cimitir de masini Dubai floteauto.ro

Te las să te uiți la tot ce descoperă Supercar Blondie și să-ți alegi exemplarul favorit. Numai să fii pregătit să plătești transportul către România și taxele vamale, deloc neglijabile.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...

autovehicule second-hand
Auto rulate

Peste 400 de autovehicule second-hand au fost retrase de la comercializare în jud. Prahova

17 comerciați de autovehicule second-hand din Ploiești și alte localități din jud....

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...