Flota de 8 autoturisme din fonduri europene pentru Ministerul Agriculturii

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat licitația pentru achiziționarea unui număr de 8 autoturisme și a serviciilor de asigurare RCA și Casco aferente. Totodată, autoritatea contractanta solicita și înmatricularea acestora de către ofertantul câștigător.
Ministerul Agriculturii

Valoarea estimată a contractului este de 622.555 lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate – preț, în care componenta financiară are o pondere de 82%, termenul de livrare, de 10% (punctaj maxim pentru 70 de zile), iar numărul de autoturisme ofertate cu cutie automată de viteză, de 8% (punctaj maxim pentru 8 autoturisme).

Durata contractului este de 6 luni.

Garanția de participare este de 6.225 lei, iar cea de bună execuție, de 10% din valoarea contractului fără TVA.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, și oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a anunțat Ministerul Agriculturii.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 25 februarie 2021.

Potrivit Ministerului Agriculturii, cele 8 autoturisme vor fi utilizate de Direcția Generală de Dezvoltare Rurală – Autoritatea de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (AM PNDR).

 

CITEȘTE ȘI:

Bugetul pentru Măsura 3 de sprijinire a investiţiilor ar trebui suplimentat cu cel puţin 500 mil. euro

BMW își suplimentează capacitatea de producție în China

Contractul pentru Pasajul de la Drajna a fost semnat. Cine este constructorul

 

 

Adaugati comentariu