Fiat
Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Fiat Professional. Gata de activitate

Fiat Professional. Gata de activitate

Noile grupuri motopropulsoare electrice, noul design, noile sisteme de conectivitate și ADAS de ultimă generație caracterizează noua generație de vehicule Fiat Professional, care se pot deja comanda.

După lansarea oficială a noilor E-Ducato, E-Doblò și E-Scudo 2024 și a versiunilor cu combustie internă ale acestora în cadrul „Stellantis Commercial Vehicles Ambition Day”, comenzile sunt acum deschise oficial pentru întreaga gamă pe principalele piețe europene.

Noul Fiat Ducato MY24: versiune electrică internă pentru cea mai bună autonomie din clasa sa

Noul E-Ducato dispune de o versiune electrică complet „in-house”, echipată cu o nouă baterie de 110 kWh pentru o experiență cu emisii zero, cea mai bună din clasa sa, datorită autonomiei de până la 420 km în ciclul WLTP și a reîncărcării 0-80% în mai puțin de o oră, datorită încărcătorului rapid de până la 150 kW, care face din E-Ducato un vehicul cu performanțe de top în cadrul categoriei sale.

Fiat Ducato

Datorită noii arhitecturi electrice, noul E-Ducato introduce, de asemenea, o gamă completă de noi sisteme ADAS, ceea ce îl face, la fel ca și versiunea diesel, cel mai avansat vehicul comercial din segmentul său. Noua interfață om-mașină face ca viața la bord și ziua de lucru să fie mult mai ușoară pentru lucrători. Noul E-Ducato este oferit la un preț redus cu 25% pentru a-l face accesibil tuturor, în conformitate cu misiunea mărcii de a fi aproape de clienți.

Fiat

Linia extinsă de motoare diesel este confirmată și de cea mai recentă generație de motoare MultiJet, care se află întotdeauna în top în ceea ce privește performanța și durabilitatea. Indiferent de motorizarea aleasă de clienți, noul Ducato își păstrează capacitatea de încărcare a încărcăturii de până la 17 m3 și sarcina utilă de până la 1.500 kg, care l-au făcut cel mai bine vândut vehicul din sectorul său.

Noul E-Doblò și Noul Doblò: reînnoirea unui bestseller

Atât Doblò, cât și E-Doblò își mențin atractivitatea, adăugând noi caracteristici suplimentare care răspund noilor nevoi de mobilitate: design reînnoit, plăcere de condus și siguranță optimizate, versiune BEV îmbunătățită cu o autonomie de până la 330 km și o pompă de căldură pentru o eficiență și un confort de condus mai bune. Noul Doblò vine, de asemenea, cu Magic Plug, o priză electrică utilă care le permite clienților să dispună de energia potrivită pentru mai multe utilizări specifice, cum ar fi conectarea unei scule, a unui atelier mobil sau a oricăror alte sisteme de alimentare de până la 400 V.

Fiat

În ceea ce privește siguranța, principalul progres constă în îmbunătățirea revoluționarului Magic Mirror. De asemenea, o ofertă completă de ADAS devine standard atât pe Doblò, cât și pe E-Doblò, pentru a oferi cea mai bună călătorie confortabilă și sigură. Noul FIAT Professional Doblò dispune, de asemenea, de noi tehnologii de conectivitate și Infotainment pentru a-i ajuta pe clienți să facă față cu eficiență provocărilor zilnice de la locul de muncă, precum Smartphone Station.

Fiat

Noul Fiat Scudo: multifuncțional, inteligent și 100% electric

Noul Scudo face încă un pas spre excelență în slujba profesioniștilor, cu un design reînnoit, eficiență îmbunătățită, conectivitate de ultimă generație și ajutoare de conducere mai sofisticate. Este disponibil cu un sistem de propulsie 100% electric și cu motor diesel de ultimă generație. Este disponibil în noua culoare de caroserie Titanium Grey și se mândrește cu un sistem de ultimă generație pentru încărcarea materialelor voluminoase care evidențiază și mai mult versatilitatea modelului.

Fiat
Fiat Scudo

Cu ajutorul funcționalității Magic Cargo, profesioniștii vor putea extinde zona de încărcare. Noul FIAT Professional Scudo vine echipat cu noi funcții de conectivitate și infotainment, esențiale pentru a-i ajuta pe profesioniști să facă față mai bine provocărilor zilnice ale muncii lor.

Fiat

În ceea ce privește siguranța, noul Scudo este echipat cu sistemul ADAS standard și cu noua oglindă Magic Mirror, menite să asigure cel mai mare confort și siguranță în timpul călătoriei. Noile Ducato, Doblò și Scudo vor fi 100% conectate și sunt echipate cu UconnectTM Services, care fac ca vehiculul să fie și mai eficient. Free2move Charge oferă un ecosistem de încărcare integrat la 360 de grade, care asigură o încărcare personalizată și fără întreruperi a vehiculelor electrice și gestionarea energiei oriunde și oricum.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, decembrie 2023 – ianuarie 2024)

 

 

CITEȘTE ȘI:

Renault Trucks Master Red EDITION. Miza pe roșu

Mobilitate urbană. Focus pe CityZEN

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Jumper
Vehicule comerciale uşoare

Citroën a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a modelului Jumper

Citroën sărbătorește cea de-a 30-a aniversare a modelului Jumper, succesorul celebrelor TUB...

FORD PRO
Vehicule comerciale uşoare

FORD PRO. Un nou pas spre electrificare

Ford Pro completează electrificarea familiei sale de înaltă productivitate Transit în Europa...

Renault Master E-Tech
Vehicule comerciale uşoare

RENAULT MASTER E-Tech. O nouă referință în segment

Cu o autonomie care poate atinge 460 km WLTP, Renault Master E-Tech...

Opel Movano
Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

OPEL MOVANO. Electric, inovativ, eficient

Noua generație a lui Movano păstrează atributele deja cunoscute și vine, în...