Elmar Geisler, director general Porsche România în locul lui Kurt Leitner

Porsche Holding l-a numit la începutul lunii iulie pe austriacul Elmar Geisler în funcţia de director general Porsche România.
elmar geisler

Elmar Geisler îl înlocuieşte pe Kurt Leitner, care a ocupat această poziţie în ultimii patru ani, alături de Brent Valmar.

Kurt Leitner îşi încheie mandatul în România, fiind numit director general Volkswagen Group Singapore, de unde va coordona operaţiunile Porsche Holding din Singapore, Malaezia şi Brunei.

„România este una dintre cele mai importante pieţe din această regiune, cu un mare potenţial de creştere, în special, pe segmentul de mobilitate electrică. Avem în faţă o perioadă de transformări majore pentru întreaga industrie auto, iar în rolul de director general Porsche România, alături de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar şi asupra dezvoltării reţelei distribuitorilor şi a îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor”, a declarat Elmar Geisler, director general Porsche România.

Elmar Geisler şi-a început cariera la Porsche Austria în anul 2000 unde a lucrat în departamentul de marketing al mărcii Audi. În anul 2003 a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. A revenit în Europa în anul 2005 pe poziţia de director regional Porsche Inter Auto. Ultimii ani i-a petrecut în poziţia de director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia şi Muntenegru.

 

CITEŞTE ŞI:

BAAR: Reparaţiile în baza RCA, tot mai scumpe

Test Mazda3 Skyactiv-G 122 și Skyactiv-D 116

Coşmarul din Balş a luat sfârşit? Sistem inteligent de semaforizare

 

Adaugati comentariu