Dacia Jogger este numele noului model cu șapte locuri produs la Mioveni

Dacia Jogger, un nume simplu, cu o sonoritate internațională, este numele noului model cu șapte locuri al mărcii. Anunțul a fost însoțit de o imagine teaser. Noul model va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment digital în data de 3 septembrie.Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul “er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate. Și reflectă totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi.

Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor. Atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în călătoriile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură. Fie că acestea au loc la sfârșit de săptămână sau în concedii.

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital. Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, Director General Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Noutățile Dacia la IAA Munchen vor putea fi urmărite de la distanță pe platforma Dacia events.dacia.com.

Mai multe detalii pe AutoExpert.

 

Adaugati comentariu