Curtea de Conturi continuă ecologizarea flotei. De data aceasta, cu 3 hibride

Curtea de Conturi a României a lansat o nouă licitație pentru ecologizarea flotei. De data aceasta, vrea să achiziționeze 3 autoturisme hibride, valoarea totală a contractului fiind estimată la 610.500 lei fără TVA.Curtea de Conturi

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, în criteriul de atribuire prețul are o pondere de 80%, sistemul de aer condiționat, 5%, iar scaunele cu ventilație pentru șofer și scaunele cu încălzire la spate, 15%.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderii acestora. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare și oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a precizat Curtea de Conturi.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19 ianuarie 2023.

De-a lungul timpului, instituția a mai organizat licitații pentru achiziția de mașini hibride, care au însumat 18 unități.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Viitorul mobilității verzi în România. Două scenarii pentru dezvoltarea transporturilor

A fost lansată licitația pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate destinat Autostrăzii Brașov-Bacău

 

 

 

Adaugati comentariu