Creşterea finanţărilor acordate de BT Leasing, susţinute de sectorul auto

BT Leasing (BTL), parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, a finanţat în primul semestru al acestui an bunuri în valoare de 65 de milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de perioada similară a anului trecut.Buzău

Potrivit companiei, cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vânzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finanţărilor BTL. Orientarea a fost în principal către microîntreprinderi şi IMM-uri cu activitate mai ales în domeniul transporturilor de mărfuri.

Rezultatele BT Leasing au fost susţinute mai ales de sectorul auto, compania acordând cu 70% mai multe finanţări faţă de aceeaşi perioada a anului precedent. Din totalul finanţărilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale uşoare.

„Ne bucurăm de rezultatele din acest an, iar în următoarele luni ne focusam pe consolidarea relaţiilor de business cu clienţii. Avem servicii dedicate de plăti externe directe, în special în Germania, oferim consiliere financiară şi costuri diminuate la produsele de leasing. În plus, pentru a susţine start-up-urile şi IMM-urile, avem produse rapide de finanţare”, a afirmat Ionuţ Morar, Directorul General al BT Leasing.

Compania are peste 20 de ani de experienţă pe piaţă, peste 10.000 de clienţi şi 20.000 de contracte încheiate.

 

Adaugati comentariu