DN 71
Home Infrastructură Contract semnat pentru modernizarea DN 71, între Târgoviște și Sinaia

Contract semnat pentru modernizarea DN 71, între Târgoviște și Sinaia

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea DN 71, între Târgoviște și Sinaia, cu o asociere de constructori din Turcia.

”Luni, 21.08.2023, CNAIR a semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia – km 0+000 – km 44+130 – Lărgire la 4 benzi și km 51+041 – km 109+905 – Drum la 2 benzi” – Sector 2: Târgoviște – Sinaia km 51+041- km 109+905 – Drum la 2 benzi de circulație, cu ofertantul declarat câstigător Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi – S.C. Esta Construction Group S.R.L. – Gun Al Madencilik Insaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi”, a anunțat Compania de drumuri.

Valoarea contractului este de 1.2 miliarde de lei fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Transport.

Lungimea sectorului dintre Târgoviște și Sinaia este de 58,86 km, iar durata contractului este de 48 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 36 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție este de 10 ani.

Potrivit CNAIR, proiectul are ca scop realizarea unor sectoare de drum omogene prin modernizarea DN 71 pe sectorul Târgoviște – Sinaia (km. 51+041 – km. 109+905) în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN 1 în Sinaia.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Uniforme de lucru: O soluție eficientă pentru protecția angajaților în fața temperaturilor crescute

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Miercurea Nirajului - Leghin
Infrastructură

Un pas înainte pe secțiunea Miercurea Nirajului – Leghin, parte din Autostrada Unirii A8

Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat indicatorii tehnico-economici ai secțiunii Miercurea...

Suplacu de Barcău,
Infrastructură

Circulație deschisă pe secțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău, parte din Autostrada A3

Odată cu deschiderea circulației, joi, pe secțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău...

autostradă
Infrastructură

Undă verde pentru proiectarea și execuția a 3 sectoare de autostradă

Prin trei contracte semnate astăzi, vor fi construiți 63,66 km de autostradă...

Autostrada A2
Infrastructură

Trafic închis timp de 4 nopți pe aproximativ 4 km din Autostrada A2

În perioada 20 – 24 septembrie 2023, între orele 22.00 – 05.00,...