Construcţia Variantei de Ocolire Zalău, scoasă la licitaţie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a scos la licitaţie proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Variantei de ocolire a municipiului Zalău, în lungime de 5,5 km.
Zalău

Porţiunea pe care va fi realizată şoseaua de centură este cuprinsă între DN 1F, km 79+625 şi DJ 191C, în procedura de achiziţie publică fiind incluse şi proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C.

Potrivit CNAIR, valoarea estimată a contractului este de 188,35 milioane de lei fără TVA.

Durata contractului este de 90 luni, din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora. „Durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie ofertată de operatorul economic desemnat câştigător”, precizează CNAIR.

Data limită de depunere a ofertelor este 14 februarie 2020.

Construcţia şoselei de centură a municipiului Zalău a demarat în 2008, doi ani mai târziu fiind finalizat primul tronson, cu o lungime de 9,6 kilometri, de la intrarea dinspre Satu Mare până la intrarea în Aghireş.

CITEŞTE ŞI:

Tesla vinde cele mai multe electrice din Europa

Avem servicii moderne de transport, dar avem şi legislaţia potrivită?

Circulaţie deschisă pe Lotul 3 Lugoj – Deva, dar cu restricţii de viteză şi tonaj

 

Adaugati comentariu