Cine va furniza cele 43 de utilitare speciale pentru RAR

Licitaţia organizată de Registrul Auto Român (RAR) pentru achiziţia unui număr de 43 de utilitare speciale N1 amenajate ca laboratoare mobile (SG 99 laborator), a fost câştigată de compania Trust Motors.
Registrul Auto Român

Valoarea totală a contractului este de 13.426.965 de lei fără TVA, mai scăzută decât cea estimată iniţial de RAR, de 13.467.600 de lei.

Potrivit autorităţii contractante, în criteriul de atribuire a contractului, garanţia extinsă a avut o pondere de 10%, caracteristicile privind nivelul tehnic, calitativ şi funcţional, de 15%, iar preţul, de 75%. La licitaţie s-au prezentat doi ofertanţi.

Totodată, în cadrul licitaţiei pentru cele 43 de utilitare speciale N1, ofertanţii au trebuit să demonstreze că au avut în ultimii 3 ani o medie a cifrei de afaceri globale de minim 6.750.000 lei şi au livrat produse relevante cu o valoare cumulată cel puţin 6.750.000 lei fără TVA, prin unul sau mai multe contracte.

Trust Motors este importator oficial Peugeot/Citroën/DS pentru România. Luna trecută, compania a câştigat şi licitaţia pentru furnizarea unor utilitare pentru transport de persoane către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi.

 

CITEŞTE ŞI:

Secţiunea 6 din Autostrada Piteşti-Sibiu, în program de modernizare

Atenţionare de călătorie în Croaţia. Risc de incendii în zona de coastă

„Undă verde” de la Senat pentru efectuarea ITP în străinătate

 

Adaugati comentariu